Leeb Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Niedawno ukończyłem mój kolejny model, i z tej okazji chciałem się podzielić tą radosną nowiną z Wami. Jak wam się podoba? W planach jest jeszcze dorobienie do niego podstawki,ale to w przyszłym tygodniu będzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Bardzo ładny model. Ekstra.Pierwsza fotka, jak w naturze.Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Wszedłem tutaj z listy nowych postów, nie patrząc na dział, i po pierwszej fotce myślałem, że to walkaround Dalej wcale nie było gorzej. Świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leeb Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Bardzo mi miło. Przy jego wykonaniu wzorowałem się na zdjęciach oryginału, fajnie że to widać. Teraz mam już kolejny temat - Type 90 w zimowym kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Bardzo ładnie i czysto sklejony. Nie ujmując twojej pracy jak dla mnie tylko trochę za czysty.Przydało by się troszkę więcej śladów eksploatacji. Ale to już takie moje "zboczenie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Ten LAV III nie wiele różni się zewnętrznie od Strykera. Wg mnie model świetnie wykonany. Czekam na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Bo Stryker jest pochodną tego pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Świetne wykonanie- tylne koło zapasowe wraz z paskiem jest klasą samą dla siebie!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 No dobra, to gdzie jest ten model?? . A tak na serio, mistrzowskie wykonanie, czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Świetna praca Gratuluję Czekam na podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi