Wierzbol Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam wszystkich serdecznie. Po prawie rocznej przerwie zmobilizowałem się do zabrania się za zapasy jakie posiadam, jak już zapowiadałem wybór był między Cudą, a Chargerem, padło na Cudę. Nie spodziewałem się że będę robił warsztat, ale jednak się złamałem. Kasta pomalowana jedną warstwą farby, która odmówiła posłuszeństwa, szlifowanie, ale ogólny zarys w jakim kierunku kolor idzie jest. Męczarnie i za co? Ja sobie, kable sobie. Teraz wyglądają na zmęczone, ale tak jak ja bym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco12041976 Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam, jak do tej pory, wygląda cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Wszystko ładnie wykonane, tylko kolejność przewodów zapłonowych w puszce nie ta ;) Nie to, że się czepiam, tylko tak będzie bardziej zbliżone do rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Wszystko ładnie wykonane, tylko kolejność przewodów zapłonowych w puszce nie ta ;) Nie to, że się czepiam, tylko tak będzie bardziej zbliżone do rzeczywistości. Niestety pewnie rozczaruję, ale nie będę zmieniał z dwóch powodów, choć masz całkowitą rację i chętni bym to zrobił. 1. podstawa "sheakera" jest tak blisko rozdzielacza, że kable muszą być maksymalnie przyklapnięte, żeby weszły 2. jeszcze nigdy się nie namęczyłem z kablami tyle czasu co przy tym silniku, a myślałem że przy El Camino 4 godziny na kable to było dużo i nie chciał bym zaczynać od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 9 Maja 2013 Autor Share Napisano 9 Maja 2013 Jak widać prace ruszyły, ale i tak powoli (w końcu 9 warstw lakieru). PS Przód na razie wsadzony prowizorycznie, no i jeszcze polerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Tak, ten wóz to klasyk! Na razie wygląda bardzo dobrze, życzę powodzenia w dalszej budowie Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Lime green - jedynie słuszny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 12 Maja 2013 Autor Share Napisano 12 Maja 2013 Efekt weekendu, nie wiem jak wy, ale ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 No piękne kabelki i generalnie silnik również, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Bardzo ładnie wyszedł ten silniczek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOPAR Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Ładnie zrobiony ten silnik, ale czarną maskę to miała AAR Cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Model skończony zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2017 podsyłam nie działające fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 2 Maja 2017 Share Napisano 2 Maja 2017 Jakimi narzędziami rozwiercasz miejsca mocowań kabli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzbol Napisano 4 Maja 2017 Autor Share Napisano 4 Maja 2017 Jakimi narzędziami rozwiercasz miejsca mocowań kabli? hehe, żadnymi, jest to założony kabel (długości 1mm) na imitacje świecy, przyjrzyj się zdjęciom powyżej, zero roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi