Jump to content

F/A 18 Super Hornet /SF/ 1:72

Robert Ostrowski
 Share

Recommended Posts

Tak patrzę i sklejony jest bez rewelacji.

Te kalkomanie też bez rewelacji i ten oryginał też taki bez rewelacji.

paweł zapomniałes dodac ,ze pomalowany tez bedzie bez rewelacji

Robert, a ja mam prośbę - pokaż tak krok po kroku, jak malujesz kokpit i wnęki podwozia na już sklejonym modelu. Dla mnie to już wyższa szkoła jazdy

Michał to zadna wyzsza szkoła jazdy kokpit trysne podstawowym kolorem a detale i tablice pomaluje pędzelkiem ,fotel wkleje oddzielnie,natomiast wneki i golenie w przypadku horneta to juz bułka z masłem ,wszytko na biało plus łosz i po zawodach ,nawet ich maskowac nie bede /tak jak w poprzednim zrobie/ przy umiejetnym prowadzeniu aero i kolorze spodu nie zabrudze ich innym kolorem.

To malowanie detali pędzelkiem we wnękach wszelkiego rodzaju intryguje mnie najbardziej. Ja, żeby równo pomalować jakiś pulpit w kabinie, muszę go najpierw długi czas dobrze zamaskować i to też czasem farba pod taśmę podejdzie. Równe malowanie z ręki to dla mnie czysta abstrakcja

AJA mam pytanie . Czy będzie Pan robił z zamkniętą kabiną ,otwartą czy tylko uchyloną ?

Bo jak z zamkniętą to niech Pan zrobi z otwartą . A jak z otwartą , to z zamkniętą . Jeżeli zaś uchyloną Pan będzie robił , to wtedy niech Pan zrobi albo zamkniętą albo otwartą , albo przeciwnie - otwartą albo zamkniętą . JABYM tak zrobił

AJA mam pytanie . Czy będzie Pan robił z zamkniętą kabiną ,otwartą czy tylko uchyloną ?

Bo jak z zamkniętą to niech Pan zrobi z otwartą . A jak z otwartą , to z zamkniętą . Jeżeli zaś uchyloną Pan będzie robił , to wtedy niech Pan zrobi albo zamkniętą albo otwartą , albo przeciwnie - otwartą albo zamkniętą . JABYM tak zrobił

No i wpożo