Robert Ostrowski Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Mały sprint Super Szerszeń z Italki ,malowanie SF dla F/A 18D ,kalki z HDL 72023 takie: sklejony gotowy na podkład /dysze koła i st.p. przyklejone na plasteline do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Robert, a ja mam prośbę - pokaż tak krok po kroku, jak malujesz kokpit i wnęki podwozia na już sklejonym modelu. Dla mnie to już wyższa szkoła jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Tak patrzę i sklejony jest bez rewelacji. Te kalkomanie też bez rewelacji i ten oryginał też taki bez rewelacji. paweł zapomniałes dodac ,ze pomalowany tez bedzie bez rewelacji Robert, a ja mam prośbę - pokaż tak krok po kroku, jak malujesz kokpit i wnęki podwozia na już sklejonym modelu. Dla mnie to już wyższa szkoła jazdy Michał to zadna wyzsza szkoła jazdy kokpit trysne podstawowym kolorem a detale i tablice pomaluje pędzelkiem ,fotel wkleje oddzielnie,natomiast wneki i golenie w przypadku horneta to juz bułka z masłem ,wszytko na biało plus łosz i po zawodach ,nawet ich maskowac nie bede /tak jak w poprzednim zrobie/ przy umiejetnym prowadzeniu aero i kolorze spodu nie zabrudze ich innym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 To malowanie detali pędzelkiem we wnękach wszelkiego rodzaju intryguje mnie najbardziej. Ja, żeby równo pomalować jakiś pulpit w kabinie, muszę go najpierw długi czas dobrze zamaskować i to też czasem farba pod taśmę podejdzie. Równe malowanie z ręki to dla mnie czysta abstrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 29 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2013 preszajding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 No sztarbalukx normalnie Znaczy się w galerii bez rewelacji będzie Dajesz dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 A wersja E to nie ma pylonów pod skrzydłem odchodzących od kadłuba? U Ciebie wyglądają na wklejone równolegle do osi podłużnej kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Michał jest dokładnie jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 W galerii napiszę co trzeba poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 AJA mam pytanie . Czy będzie Pan robił z zamkniętą kabiną ,otwartą czy tylko uchyloną ? Bo jak z zamkniętą to niech Pan zrobi z otwartą . A jak z otwartą , to z zamkniętą . Jeżeli zaś uchyloną Pan będzie robił , to wtedy niech Pan zrobi albo zamkniętą albo otwartą , albo przeciwnie - otwartą albo zamkniętą . JABYM tak zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 AJA mam pytanie . Czy będzie Pan robił z zamkniętą kabiną ,otwartą czy tylko uchyloną ? Bo jak z zamkniętą to niech Pan zrobi z otwartą . A jak z otwartą , to z zamkniętą . Jeżeli zaś uchyloną Pan będzie robił , to wtedy niech Pan zrobi albo zamkniętą albo otwartą , albo przeciwnie - otwartą albo zamkniętą . JABYM tak zrobił No i wpożo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Grzesiu szoferka będzie :nie powiem pokolorowałem gunziakami ,,marmurek białym z dodatkiem bazowych,słabo widac bo jest połysk i nie ogarniam fotek no i robione przy swietle dziennym,wstawiam je z "reporterskiego obowiązku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Ostatnie Twoje modele są fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Bo Robert jest już na ostatnim levelu i nie nabija więcej punktów. ps. i Cały czas twierdzę, że F-13 wyglądałby lepiej z otwartą osłoną ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi