Twitch Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Chciałbym się pożegnać z wszystkimi forumowiczami w szczególności z tymi którzy zawsze mnie wspierali i trzymali moją fantazję na wodzy... bo to dzięki nim mój poziom podniósł się o te kilka szczebli Ostatnimi czasy zauważyłem że modelarstwo już mi nie sprawia takiej przyjemności jak kiedyś może jest to spowodowane tym że zacząłem podchodzić do niego jak do zawodów w których trzeba prezentować jak najlepsze modele a nagrodą będzie uznanie kolegów. Te trzy modele jakie mam na warsztacie zostaną skończone... kiedy to nie wiem... życzę szczęścia i samych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 No Janusz, a co to znowu za moda. Konrad już przestał się bawić, teraz ty. Odpocznij sobie trochę i dawaj znowu. Prawie każdy tak ma. Ja też ostatnio nie mam czasu bo żona zmieniła godziny pracy, ale muszę sobie kopka w dupkę zapodać i wziąść się do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Robic ,robic ,nie gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Chciałbym się pożegnać z wszystkimi forumowiczami w szczególności z tymi którzy zawsze mnie wspierali i trzymali moją fantazję na wodzy... bo to dzięki nim mój poziom podniósł się o te kilka szczebli Ostatnimi czasy zauważyłem że modelarstwo już mi nie sprawia takiej przyjemności jak kiedyś może jest to spowodowane tym że zacząłem podchodzić do niego jak do zawodów w których trzeba prezentować jak najlepsze modele a nagrodą będzie uznanie kolegów. Te trzy modele jakie mam na warsztacie zostaną skończone... kiedy to nie wiem... życzę szczęścia i samych sukcesów Jeśli rzeczywiście odbijasz od plastików to tych modeli nie skończysz, a jeśli będzie inaczej to oznacza chwilowy brak weny. Oczywiście niczego nie chcę Ci wmawiać bo wiesz lepiej jak jest, niemiej jednak taka jest moja diagnoza. Może jesteś "przetrenowany" i chwilowo masz dość. Moje modelarstwo też ma systematyczne kryzysy - bywało, że przez półtora roku nic nie robiłem, a każdego roku jest okres kilku miesięcy zastoju. Wtedy pochłaniają mnie inne pasje - mam ich aż za dużo . Taka terapia pomaga - po jakimś czasie wracam do plastiku i przez kolejne kilka miesięcy nic nie jest w stanie mnie od tej pasji oderwać......i tak w kółko od ponad 30 lat. Pozdrawiam. Robert. Ps Wierzę, że wrócisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Hej.Niestety jest to hobby od ktorego sie nie ucieka ,wiec sorry,wczesniej lub pozniej wrocisz. A tak powaznie odpocznij pare miechow i wracaj z nowymi pomyslami.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Ja Ci powiem tak, w życiu masz sinusoidę w każdej aktywności od sportu do modelarstwa. Po spadku formy/zainteresowania powraca się do tematu z naładowanymi bateriami i jest o wiele lepiej niż było. Także, nie smuć się, po prostu jak Ci się przejadło, zrób z pół roku przerwy, czasem kwartał starczy i powróci zainteresowanie. Okresowe wakacje od każdej aktywności (nawet tej hobbystycznej; rekreacyjnej) są bardzo potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 Widzę nie tylko ja mam ten problem, chyba również odejdę... Ale rozumiem Janusz, mam dokładnie to samo, w pełni rozumiem. Jedyne co mi pozostało to tylko podglądać Wasze wspaniałe zmagania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 Eh, takie ładne modele masz na blogu, szkoda by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Jeszcze zatęsknicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Witam! Nie wyleczysz się z tego... Za jakiś czas będzie wielki "come back" i wszystko wróci do normy. Ja prawie 10 lat nic konkretnego nie polepiłem, bo nie miałem na to czasu. Potem się wszystko uklepało i jest jak jest... Konrad już przestał się bawić A Konrad C to po prostu chyba maturę właśnie teraz będzie pisał i to główna przyczyna jego absencji.... I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi