bożo wpożo Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Kolejnym modelem do zabawy i cwiczeń będzie to o to ustrojstwo. Współmodelarzom nie lubiącym zbytnio babraniny z papierem ściernym , nie polecam tego modelu , po pierwszych przymiarkach można mieć smutną minę ... Za to przy włożeniu odrobiny pracy , można mieć model ciekawego zbiornika na propan butan. Ot , taki dziwoląg. Pudełko Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 3 Maja 2013 Super Moderator Napisano 3 Maja 2013 Hahaah - czekamy Cytuj
BALROG Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Będę się przyglądał bo ciekawi mnie ta konserwa Grześ czy jest możliwość prosić o INBOXa ?? Cytuj
ganjavir Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 No nareszcie znów coś nietypowego:] Podglądanie Bismarcków i Yamato już się robi nużące:P Cytuj
kalaruch Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Wyprzedził mnie, ma po dupsku przy okazji :P Cytuj
bożo wpożo Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 będzie in box ? To ino tylko tyle z inboksa będzie , bo jak żem puzderełka fotkę umieszczał , to już rozbabrany okręcik miałem. Zdecydowanie również wolę modele pokraczne , nietypowe , dziwolągowate Cytuj
cortez 77 Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 wielkie dzięki, jaki wymiary będzie miało to to po sklejeniu ? Cytuj
cloner16 Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Facet który w tym plywal musiał sie głupio czuć, jak wnuki prosily zeby im odpowiedział jak dowodził okretem podwodnym i jak dużo on byl. W zasadzie to mial duzo czasu na wlasne przemyślenia. Cytuj
Szydercza Gała Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Facet który pływał w tej parówce, zazwyczaj nie miał wnuków, ponieważ był jednorazowy Cytuj
wojtas Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Parowce... Dobre. Czekamy na skandaliczne malowanie . Cytuj
Krzysztof Salwiczek Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 Hej, ale fajny cudak Będę zaglądał bom ciekaw jak to zaprezentuje się po skończeniu. Cytuj
bożo wpożo Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Rzeczony cudak gotów już prawie do malowania podkładem . Zostało mi kilka drobiazgów i dorobienie elementów , które skończyły swój żywot w odkurzaczu , tudzież w innym niebycie ( między innymi podpora steru ) . Może w łikend się uda go pociapać . Przy obróbce tego modeliku , nie używa się drobniejszego papieru ściernego niż 240 . Wpusty i wypusty na elementach żyją swoim życiem osobno , lub nie ma ich wcale i będą tam , gdzie sobie je zrobimy Ilość szpachli którą na sobie nosi nie powstydziłoby się żadne auto pochodzące od filantropa w skórze handlarza z allegro , sprowadzonego z niemiec od pierwszego właściciela , dziadka lekarza , co tylko w soboty jeździł z teczką , bezwypadkowy , garażowany , w brifie kobieta rocznik 1928 , stan igła i klima działa , ale jest tylko do nabicia , wsiadać i jechać , nic nie puka nic nie stuka . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi