Wojciech Butrycz Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Najnowsze dzieło kompletne Neomegi, znanego producenta detali kokpitów, wnęk podwozia itd. Żywica oczywiście - prawda, że ładne...i nietanie, coś koło GBP 55.00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manas Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Od razu z washem w komplecie:) Wygląda smakowicie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Ech, żeby takie coś było w 1/72... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireneusz Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Witam,w skali 1/72 jest model Jaka18 firmy Amodel http://www.plastikowe.pl/recenzje/72-amodel7227-jak-18 oraz spotykany na portalu aukcyjnym model vacuformy.Nie są to modele z taką ilością detali ale warte zachodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 No wiem, nawet mam tego z Amodelu, i faktycznie, jest niezły, mimo ogromnej ilości nadlewek, ale jednak do tego z Neomegi się nie umywa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 do tego z Neomegi się nie umywa...Proszę Cię... porównujesz model żywiczny z wtryskowym short-runem, w dodatku w dwóch różnych skalach... A jak znam życie, gdyby wszedł na rynek żywiczny Jak-18, zaraz by się okazało, że jest za drogi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tytus Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 A jak znam życie, gdyby wszedł na rynek żywiczny Jak-18, zaraz by się okazało, że jest za drogi... ... i od żywicznego modelu za tą cenę to można wymagać dużo więcej, bo rurka krzywa, a koło kwadratowe. I nie kupię ruskiego modelu bo popieram polski monopol... spirytusowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 OK, OK, wiem, że to różne skale i technologie, co nie zmienia faktu, że jest różnica, a pomarzyć wolno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts