Wojciech Butrycz Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Najnowsze dzieło kompletne Neomegi, znanego producenta detali kokpitów, wnęk podwozia itd. Żywica oczywiście - prawda, że ładne...i nietanie, coś koło GBP 55.00 Cytuj
manas Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Od razu z washem w komplecie:) Wygląda smakowicie. Cytuj
ireneusz Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 Witam,w skali 1/72 jest model Jaka18 firmy Amodel http://www.plastikowe.pl/recenzje/72-amodel7227-jak-18 oraz spotykany na portalu aukcyjnym model vacuformy.Nie są to modele z taką ilością detali ale warte zachodu. Cytuj
jpl Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 No wiem, nawet mam tego z Amodelu, i faktycznie, jest niezły, mimo ogromnej ilości nadlewek, ale jednak do tego z Neomegi się nie umywa... Cytuj
Grzes Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 do tego z Neomegi się nie umywa...Proszę Cię... porównujesz model żywiczny z wtryskowym short-runem, w dodatku w dwóch różnych skalach... A jak znam życie, gdyby wszedł na rynek żywiczny Jak-18, zaraz by się okazało, że jest za drogi... Cytuj
tytus Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 A jak znam życie, gdyby wszedł na rynek żywiczny Jak-18, zaraz by się okazało, że jest za drogi... ... i od żywicznego modelu za tą cenę to można wymagać dużo więcej, bo rurka krzywa, a koło kwadratowe. I nie kupię ruskiego modelu bo popieram polski monopol... spirytusowy Cytuj
jpl Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 OK, OK, wiem, że to różne skale i technologie, co nie zmienia faktu, że jest różnica, a pomarzyć wolno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi