Patterson Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Revell 1/72 prosto z pudełka, dodałem antenkę, powyginałem zwisy na gąsienicach i rozwierciłem lufkę oraz wydechy. Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 fajnie ci wyszedł ten karaluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Super wygląda - można nie zauważyć,że to 1:72 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Fajny model, dodatkowo w pięknej 1/72 skali. Jednak nie do końca przemawiają do mnie zabłocone/ opiaszczone koła napędowe oraz jaskrawo białe numery taktyczne oraz oblamówki znaków przynależności państwowej. Powinny być przetarte filtrem bądź biedronką, reflektory nie dają realizmu, oraz nieszrzęsne liny holownicze, które należało wymienić na przynajmniej plecione własnoręcznie. Jednak pomimo powyższych łanie wykonany model, jakiś figurant dodał by mu życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Ładna maszynka ci wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Ja też jak najbardziej na TAK.Ciężka skala coś o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 No jest duży kontrast w zabrudzeniu przednich kół z tymi z tyłu. Generalnie model mi się bardzo podoba, patrząc na skale jestem pełen podziwu. Reinsy profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 A mnie coś nie pasuje w tym modelu,czegoś w nim brakuje. Z jednej strony jest ubrudzony, ale z drugiej za czysty i ... sam nie wiem, jakiś płaski jest. Sorry, ale takie mam odczucie po tych fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 Spoko, dzięki za komentarz. Fakt, trochę go pigmenty spłaszczyły, więcej brudzingu trzeba było podmalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Września 2013 Super Moderator Share Napisano 19 Września 2013 No to sobie pooglądałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 30 Września 2013 Autor Share Napisano 30 Września 2013 Był problem z serwerem , fotki powinny już być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi