Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak je masz to wstaw, będzie fajniej wyglądać. Jak nie masz to sprawdź na fotografiach jak to się miało w realu.

• Odpowiedzi 244
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja je po prostu wytnę od zbiorników i spróbuję przywołać do porządku.

Napisano

Spróbowałem, ale jest ciężko. Postaram się zrobić z blaszki.

Napisano

Ostatecznie wyszło coś takiego. Jeszcze pracuję nad wygięciem w stosunku do zbiornika.

wtrwtw.jpg

Napisano

Trochę zabawy i jakoś wyszło. Nie muszą być równiutkie, bo przecież ktoś wojował i nie patrzył czy jest wąsko i drzewa .

1234fdsf1.jpg

1234fdsf2.jpg

Napisano

Paseczki były spoko, tylko nie o to chodziło, mocowanie na zbiorniki jest inne a pasy owe idą to tego mocowania.

Napisano

Miałem kilka wiadomości, które dotyczą następnego modelu. A będzie to znowu ZVEZDA KW-2 i również 1:35. Dlaczego zvezda a nie inne firmy? Ponieważ jest tania a ja nie chcę się uczyć na drogich modelach a potem żałować, że wygląda tak a nie inaczej. Obiecuję, że gdy tylko będę poduczony to kupię lepsze.

Napisano

A jakby ktoś pytał co do KW. Mam już gąski od trumpeter-a z KW-1

Napisano

I teraz tak. Wash będzie olejny i co do pigmentów:

-mam suche pastele i czy wystarczą czy trzeba kupować te z, np. miga za dziesiątki złotych?

PS. Wash przed brudzeniem czy po?

Napisano

Fajny do rdzy na wydechu jest zestaw pasteli Toison D'or.

http://images.linnlive.com/9572C4700384FF57E0836AD0914D06E1/3c390cf9-cad0-42ff-9e10-ee129cfa73ed.jpg

O ile pamiętam kosztuje 12zł. Pigmenty to najlepiej uniwersalna do mieszania z innymi european earth (lepiej od ak,bo tańszy od miga) i do tego interesujące odcienie brązu/piaskowych odcieni.

Napisano

A jest może jakiś tańszy sposób na błoto, bród?

PS. Maluję Pactrą i nie wiem jakim kolorem pomalować gąski.

Napisano

Chodziło o wyszlifowanie błotników ? Jeżeli tak to możesz spróbować nakleić wąski pasek papieru ściernego na wykałaczkę i szlifować.