Berni Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Witam, oto mój drugi model w plastiku, pierwszy z blaszkami Edka. Od siebie, za radą Kolegów z forum wymieniłem lufy na igły. Tu jest warsztacik: viewtopic.php?f=87&t=34650&hilit=Commando+Car Zapraszam do wytykania błędów: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Jak na drugi model jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Zgadzam się z przedmówcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaCkyL Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Tylko oczko wypadło temu misiu Przyjemny model, choć mam wrażenie, że jakiś taki białawy nalot czy kurz na modelu? Osad z lakieru? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 12 Maja 2013 Autor Share Napisano 12 Maja 2013 Tylko oczko wypadło temu misiu Przyjemny model, choć mam wrażenie, że jakiś taki białawy nalot czy kurz na modelu? Osad z lakieru?Pozdrawiam Masz Jacku rację, pojawił się osad od matowego lakieru. Nie wiesz czasem jak można się go pozbyć? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Nałóż inny lakier, polecam vallejo air satyne i mat. Podobno alklady też są dobre ale jeszcze nie używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 No i ładnie. Troszkę tylko sztucznie wyglądają te zestawowe torby. Lakier popraw tak jak przedmówcy pisali bo model przez to bardzo wiele traci na wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Wygląda całkiem nieźle Śledziłem warsztat i wyszło lepiej, niż się spodziewałem. Ty chyba też możesz być zadowolony. Natomiast nie podobają mi się zdjęcia, raczej sporo ujmują modelowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Tylko oczko wypadło temu misiu Przyjemny model, choć mam wrażenie, że jakiś taki białawy nalot czy kurz na modelu? Osad z lakieru?Pozdrawiam Masz Jacku rację, pojawił się osad od matowego lakieru. Nie wiesz czasem jak można się go pozbyć? Pozdrawiam. Teraz to już jest po herbacie, ale na przyszłość pamiętaj przed lakierowaniem dobrze rozmieszać lakier. Ja np. używam lakieru Tamiyi w sprayu. Wg mnie jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Nawet fajnie wyszedł, uwagi już koledzy powyżej przedstawili. od siebie tylko dodam żebyś następnym razem spróbował zrobić wosha na torbach i tobołkach będą wyglądać lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi