smoker Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Witam ,to mój drugi model, szału nie ma ale trochę doświadczenia zdobyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Z miniaturek można wróżyć jak z fusów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 21 Maja 2013 Autor Share Napisano 21 Maja 2013 sorry, pierwszy raz wklejam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Mam jedno ale bardzo w oczy rzucające się. A mianowicie błoto..na ten przykład koła na wózkach jezdnych powinny być otarte a jest tam z wiadro błota nalepionego. Bardziej to błoto było trzeba logicznie umiejscowić. Jak na 2 model bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 A moim zdaniem bardzo dobrze wyszedł ten model i należą Ci się gratulacje. Na mój gust faktycznie błota trochę za dużo i nie wszędzie jego lokalizacja w takich ilościach jest uzasadniona. Pozdrawiam. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 21 Maja 2013 Autor Share Napisano 21 Maja 2013 no nie wyszło mi to błoto, zakupiłem zestaw ak heavy mud do następnego modelu ,postaram się zrobić to lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Podoba mi się, a błoto już było omawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 całkiem nieźle jak na początek, o błoceniu już było powiedziane. ja tylko dodam że mógłbyś nawiercić lufę kmu pyzatym sam kaem ci się pro przodu zesunął. Pochwała należy się za gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Spojrzałem, że jeszcze wizjery i lampy przydałoby się pomalować A jeżeli to jest zestaw AK heavy mud i jest bez żywicy akrylowej to można to błoto łatwo naprawić na kołach jezdnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Jak na drugi model nieźle. Km-y nawiercić, trochę błota usunąć z kół jezdnych i dodać na wewnętrznych stronach gąsienic, wywal tego zestawowego bambetla z półki na płycie silnika albo go jakoś urealnij, np waschem. kalki ładnie siadły, obicia jak należy - przynajmniej w mojej opinii. Działaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 22 Maja 2013 Autor Share Napisano 22 Maja 2013 zestaw ak mam zakupiony i nie użyty jeszcze, to błoto to pigmenty, gips i wikol, zmieniac nic juz nie bede bo model poszedł na półkę do synów znajomej, kmy nie nawiercone bo nie miałem jeszcze wiertełek, mam gotowe panzer 4 do pokazania tylko czekam na zdjęcia. Dzieki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 zestaw ak mam zakupiony i nie użyty jeszcze, to błoto to pigmenty, gips i wikol, zmieniac nic juz nie bede bo model poszedł na półkę do synów znajomej, kmy nie nawiercone bo nie miałem jeszcze wiertełek, mam gotowe panzer 4 do pokazania tylko czekam na zdjęcia. Dzieki za komentarze. zamiast wierteł możesz użyć igły z apteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi