Sławekb Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2013 Panowie nie wiem na ile to-co dla niektórych nowość?...ale w tym miesiącu ma być MI-2jka w 1/48...widziałem pudła w kilku wersjach w zapowiedziach na czerwiec ...na stronie pewnego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Panowie nie wiem na ile to-co dla niektórych nowość?...ale w tym miesiącu ma być MI-2jka w 1/48...widziałem pudła w kilku wersjach w zapowiedziach na czerwiec ...na stronie pewnego sklepu Dla mnie nowość . Kogo produkcji? Aeroplastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Nie wystawiłeś go przypadkiem na wystawie w Krakowie? (1-2 czerwiec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2013 Nie wystawiłeś go przypadkiem na wystawie w Krakowie? (1-2 czerwiec) szczerze to nigdy nie byłem na żadnej wystawie modelarskiej,choć bardzo bym chciał...a ten MI-2 1/48...jest juz,ale nie wiem czy reklamując go jeśli chodzi o firmę...nie naruszę prawa forum i wogóle..nie wczytywałem się w regulamin...dlatego poszukajcie sami...a napewno znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Zapowiedź jest w Martoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 nie wiem czy reklamując go jeśli chodzi o firmę...nie naruszę prawa forum i wogóle..nie wczytywałem się w regulamin...dlatego poszukajcie sami...a napewno znajdziecie Sławku, forum między innymi służy do pokazywania rynkowych nowości, oraz podpowiadania, gdzie je można kupić.Więc w przyszłości wal z takimi wiadomościami śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 viewtopic.php?f=66&t=38449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2013 Dzięki panowie...ale dopiero raczkuje w tematach modelarstwa)...w każdym razie chciałem się podzielić tą radością...CO BY NIE MÓWIĆ-JEST SUPER). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Zastanawia mnie jedno zauważyłeś że model nie ma zaznaczonego luku akumulatora, który dorobiłeś, a nie zauważyłeś że pokrywa bagażnika jest tylko z jednej strony (lewa w kierunku lotu), podobnie sytuacja sie ma z wziernikiem do butli instalacji ppoż(za przedziałem silnika). Model i tak mi sie podoba:) napracowałeś nad silnikiem:))POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2013 Zastanawia mnie jedno zauważyłeś że model nie ma zaznaczonego luku akumulatora, który dorobiłeś, a nie zauważyłeś że pokrywa bagażnika jest tylko z jednej strony (lewa w kierunku lotu), podobnie sytuacja sie ma z wziernikiem do butli instalacji ppoż(za przedziałem silnika). Model i tak mi sie podoba:) napracowałeś nad silnikiem:))POzdrawiam ten bagażnik to zauważyłem jak najbardziej-o jeden za dużo-ale było trochę pózno na przeróbkę ...jeśli chodzi o otwarty luk po prawej stronie,to ze zdjęć wynika,że ma tam być...i ten zamknięty po drugiej stronie też jest na fotach ...a jeśli chodzi o ten wziernik do butli,to już jestem zielony-musiałbym zobaczyć na fotkach,o co chodzi... -za spostrzegawczość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 ...jeśli chodzi o otwarty luk po prawej stronie,to ze zdjęć wynika,że ma tam być... Bo ma być ,to jest własnie luk akumulatora, którego Twój helik nie posiada:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2013 przecież mam go zrobionego w pozycji otwartej ...czy o co inne chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Wszystko w porządku...i o to chodzi..późna godzina a ja już chyba dziele włos na czworo..POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Zarąbisty Środek mnie rozwala a silnik jest MEGA SUPEROWY .Pozdro z MR.Łambinowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2013 Zarąbisty Środek mnie rozwala a silnik jest MEGA SUPEROWY .Pozdro z MR.Łambinowice rozweseliłeś mnie tym komentarzem w ten deszczowy dzień...dzięki i pozdrawiam MR.Łambinowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2013 Kochani już naprawdę głupio mi dodawać zdjęcia SW-4...ale chciałem zanim dostanę w ręce MI-2 ,pokazać co dorobiłem i poprawiłem-Robert,kalki siadły w końcu super ...to tyle,już nic nie piszę: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Sławku, dobra robota. A może teraz dodał byś jakieś 1-2 figurki (nie więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2013 Sławku, dobra robota.A może teraz dodał byś jakieś 1-2 figurki (nie więcej) Grzegorzu,jeśli chodzi o figurki to przyznam-to oczywiście moje odczucia-że dioramki z figurkami,jakoś mi się dziwnie kojarzą,tak zabawkowo. Pozatym wszystko to,co zrobiłem poza Puszczykiem-to już dla mnie wyczyn ...a co dopiero figurki...w sumie to zobaczymy,co mi tam jeszcze do łba w przyszłości strzeli ...ale przyznaję,że nie miałem jeszcze żadnej figurki w rękach,a co dopiero upodobnić ją do kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Z tymi figurkami to wiadomo - kto co lubi Wiesz, tego typu model na podstawce ma tę zaletę, że właściwie cały czas można coś tam cudować z jego otoczeniem w zależności od własnych, aktualnych upodobań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2013 Z tymi figurkami to wiadomo - kto co lubi Wiesz, tego typu model na podstawce ma tę zaletę, że właściwie cały czas można coś tam cudować z jego otoczeniem w zależności od własnych, aktualnych upodobań. ...zgadza się-to naprawdę super sprawa-jeszcze tam dorobię kilka płotków,bo przeglądając tematy z Puszczykiem,to właśnie one najczęściej "ozdabiają" fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2013 jak dorobisz plotki, rozumiem "Paszczyk" pokazowy- szmata znika ok...umowa stoi ...jak w następnym zestawie "Paszczyka",który napewno zamówię,bo cywilne też za mną chodzą-będą szybki bez dziur...to szmata znika,ale nie zbyt daleko,bo na drabinkę ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2013 ok na drabinke przedostatni szczebelek tylko i wyłącznie...przedostatni!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Wystarczy przyjąć, że śmigłowiec jest w trakcie przygotowania do pokazów i szmatka zostaje na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 To może niech ktoś się kopsnie do Dęblina, zawiesi szmatkę na drzwiach i cyknie fotkę. Sprawa się rozwiąże ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2013 niestety ja mam za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi