athlon5 Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Dawno nic nie pokazywałem więc może dziś… Model nie przedstawia żadnego konkretnego pojazdu i zapewne z tego powodu można doszukiwać się nieścisłości merytorycznych. Nie mam też pojęcia czy w tej konfiguracji występował kiedykolwiek w Polsce ( ale skoro Twardy może …) Jest to zarazem mój najcięższy model..bo doładowany metalową lufą, fruilami ,zasobnikami i ołowianym trałem. Na koniex podziękowania dla Roberta i Jarka oraz Maszynisty który zmobilizował mnie do dokończenia teta który już swoje w pudle odleżał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 No nareszcie, brakowało mi trochę twojego freestyle. Fajna maszynka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszynista93 Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Oooo jaki rodzynek Na prawdę ciekawie się prezentuje z trumienkami. Ładunki wydłużone to scratch czy kupne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Bardzo fajny Teciak Bardzo mi się podoba, m.in. tez dlatego że to bardzo oryginalna konstrukcja i widać sporo wysiłku oraz zapału włożonego w model. Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreator86 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Fajowy mam jedno pytanie to z tyłu to trumny są ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon5 Posted May 26, 2013 Author Share Posted May 26, 2013 Trumny....mniej więcej:)) A poważnie to http://www.10bkpanc.wp.mil.pl/pl/16_123.html coś takiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreator86 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Kurcze a wygląda jak trumna jak ktoś zobaczy taką tetkę, a nie wie co to jest to z tyłu umrze albo padnie bo pomyśli: Nie dość, że czołg to jeszcze trumny wiozą ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacper Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Bardzo fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Bardzo zacnie wygląda ten cudak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts