athlon5 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Dawno nic nie pokazywałem więc może dziś… Model nie przedstawia żadnego konkretnego pojazdu i zapewne z tego powodu można doszukiwać się nieścisłości merytorycznych. Nie mam też pojęcia czy w tej konfiguracji występował kiedykolwiek w Polsce ( ale skoro Twardy może …) Jest to zarazem mój najcięższy model..bo doładowany metalową lufą, fruilami ,zasobnikami i ołowianym trałem. Na koniex podziękowania dla Roberta i Jarka oraz Maszynisty który zmobilizował mnie do dokończenia teta który już swoje w pudle odleżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 No nareszcie, brakowało mi trochę twojego freestyle. Fajna maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Oooo jaki rodzynek Na prawdę ciekawie się prezentuje z trumienkami. Ładunki wydłużone to scratch czy kupne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Bardzo fajny Teciak Bardzo mi się podoba, m.in. tez dlatego że to bardzo oryginalna konstrukcja i widać sporo wysiłku oraz zapału włożonego w model. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Fajowy mam jedno pytanie to z tyłu to trumny są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 26 Maja 2013 Autor Share Napisano 26 Maja 2013 Trumny....mniej więcej:)) A poważnie to http://www.10bkpanc.wp.mil.pl/pl/16_123.html coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Kurcze a wygląda jak trumna jak ktoś zobaczy taką tetkę, a nie wie co to jest to z tyłu umrze albo padnie bo pomyśli: Nie dość, że czołg to jeszcze trumny wiozą ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Bardzo zacnie wygląda ten cudak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi