Marek Ziętek Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Qitam ,model od firmy Italieri plus lufa aber ,malowanie Isa z walk o miasto Lwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 malowanie Isa z walk o miasto Lwów. Napadali, czy wyzwalali Sam model i podłoże bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Fajny modelik, podoba mi się A to chyba wyzwalali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 2 Września 2007 Autor Share Napisano 2 Września 2007 Jechali na Berlin to chyba wyzwalali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Ja bym to raczej nazwał przejęciem niż wyzwoleniem, ale w tym wypadku to nieważne... Sam model i winietka są bardzo dobrze dopracowane i robią świetne wrażenie. Twojego Is-a bardzo miło się ogląda, a jeszcze milej ocenia Gratuluję! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 (edytowane) ładniutki - ale lufę to on ma! podoba mi się cieniowanie- gratuluję Marku Edytowane 3 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Wspaniały model. Bardzo podoba mi się to cieniowanie o dużej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 To jest 1/35 skala czy 1/72. Bardzo ładny. Pozdrawiam I.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 3 Września 2007 Autor Share Napisano 3 Września 2007 Zbyniu tylko robię 1/72 model z italki ,plus lufa od Abera ,siatki sam po wycinałem i wydrapałem grilla na przestrzał ,i pewno pojedzie do Was na wystawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Super modelik daje 6/6. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 bardzo fajny ocena 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Cool!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Jak jechali na Lwów niekoniecznie wyzwalali. A jeśli wyzwalali to kobiety od cnoty. Model jest wspaniale wykonany, tak jak lubię, bez przesadyzmu, masz wyczucie modelarskie, ładny, bardzo ładny. Dwa pierwsze zdania to żart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Jak jechali na Lwów niekoniecznie wyzwalali. A jeśli wyzwalali to kobiety od cnoty. Może i żart,ale niestety drastycznie prawdziwy... wyczucie modelarskie Takiego właśnie określenia szukałem - "Wyczucie modelarskie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Świetny model i świetny efekt końcowy. Jedynie czego bym się przyczepił to lufy KM-ów kadłubowego i z tyłu wieży, których na zdjęciach nie dostrzegłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Widzisz Kornik69, chciałem wyrazić to co mi się w tym modelu podoba,a prawda o wojskach sowieckich jest jedna, nie wyszedł mi ten żart! Mam nadzieję że nikogo nie obraziłem. Co nie zmienia faktu, że JS-2 był dobrym czołgiem i w rękach doświadczonej załogi mógł być równorzędnym przeciwnikiem nawet dla Tygrysa. Jest coś w sowieckich czołgach, co mnie urzeka i fascynuje, może ,,Czterej pancerni....''A ten model bardzo mi się podoba i taki sam chciałbym sam zrobić. Marku wspaniały model! Pancerka co się zowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Widzisz Kornik69, chciałem wyrazić to co mi się w tym modelu podoba,a prawda o wojskach sowieckich jest jedna, nie wyszedł mi ten żart! Rozumiem i nie mam Ci tego w żaden sposób za złe. Wiem, że znasz tamte realia. Mnie również podobają się sowieckie czołgi, a w szczególnośći T-34/85, T-55 i właśnie IS-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 3 Września 2007 Autor Share Napisano 3 Września 2007 Dziękuje za tak pozytywne przyjecie tego modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Marku bardzo pozytywne, tym bardziej że świetny model, czekamy na następne! Z niecierpliwością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 3 Września 2007 Autor Share Napisano 3 Września 2007 To pewnie będzie KVz ekranami z Trumpetera,też 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 3 Września 2007 Autor Share Napisano 3 Września 2007 To zapodam na warsztat fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Śliczny ISek. Bardzo ładnie zrobiony, ale widać, że PST jest jednak lepiej wykonany przez producenta, zwłaszcza w detalach, co może wydawać się dziwne biorąc pod uwagę, że PST to Białoruś. Niemniej na tej podstawce prezentuje się bardzo bardzo ładnie, najlepszy przykład na to, że jak brudzić model to tylko pod warunkiem,że stoi na podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 No no trzeba przyznać wykonałeś kawał dobrej roboty, Bardzo ładnie prezętuje się twój ISek i ładnie wykonana podstawka. I jedno pytanko: Jak wykonałeś zakórzenie ??? Niech plastik będzie z tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 4 Września 2007 Autor Share Napisano 4 Września 2007 Zakurzenie wykonałem aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi