Lipstein Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Czapka z głowy. Moja oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Ładna bestia, świetnie Ci malowanie wyszło Faktycznie najlepiej jej rozmiary odda choćby kila figurek na mini-dioramce Ja bym dał zestaw Kubelwagena z figurkami Afrika Korps ;) Może ten(?): http://www.mojehobby.pl/products/German-Kubelwagen-Type-82-Ramcke-Parachute-Brigade.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Gratuluje. Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Kurde, model świetny o czym wcześniej pisałem, a jak zobaczyłem to: http://allegro.pl/german-telemeter-kdo-bronco-1-35-cb35103-i3428081899.html od razu mi na myśl przyszła Twoja armata . Ja zupełnie się na tym nie znam, nie wiem, czy to do siebie by pasowało, ale wrażenie ogromu tej armatki i tego przyrządu jakoś mi zagrało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2013 nie wiem, czy to do siebie by pasowało Dzięki za podpowiedź, ale to niestety zupełnie inne urządzenie. Kommandogerat 40 służył kierowaniu ogniem całej baterii artylerii przeciwlotniczej. Tak więc to do zestawu z 8,8 cm Flak 18/36/37, czy 8,8 cm Flak 41. Najlepiej od razu z 4-ema naraz i na jeszcze większej makiecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Heh, dzięki za wyjaśnienie . W sumie podejrzewałem, że coś z tym ustrojstwem nie tak, bo zapewne byś zastosował ale pomyślałem, a nóż- widelec, podobno nie ma głupich pytań . Przynajmniej się czegoś dowiedziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi