Artek Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Witam Jakiś czas temu skończyłem tego P-40 więc parę fotek warto pokazać. Taka prościzna z pudła. Pzdr Artek Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 podoba sie i to bardzo,fajnie wymalowany i zmęczony Cytuj
Seb Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Nie wiem o co chodzi, że tak mało wpisów, ale tak wykonane latawce to mistrzostwo jest. PZdr Cytuj
Banny Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 to proste - nie pomalował opon na czarno w miejscu styku z podłozem. fail To raczej dlatego, że Artek sam podsumował model: Taka prościzna z pudła. Jeśli autor wie lepiej to chyba nie wypada się kłócić z tym stwierdzeniem i wyrażać zachwytów? Model ciekawy i mnie się podoba. Szkoda tylko że skrzydłom brakuje wzniosu, co psuje sylwetkę P-40. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 To raczej dlatego, że Artek sam podsumował model: Taka prościzna z pudła. z pudła ale za to jak pomalowany ,nie czesto tak dobrze pomalowane modele tutaj sie pojawiaja Cytuj
Artek Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 Witam Ależ się temat rozchulał ;) Miło, że malowanie się podoba. Co do wzniosu, cóż lekko za mały ale akurat miejsce łączenia skrzydeł z kadłubem to jest masakra w tym modelu.\ Kamilu Twoja hipoteza wydaje się być bardzo prawdopodobna. Pzdr Artek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi