Artek Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Witam Jakiś czas temu skończyłem tego P-40 więc parę fotek warto pokazać. Taka prościzna z pudła. Pzdr Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 podoba sie i to bardzo,fajnie wymalowany i zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Super Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Nie wiem o co chodzi, że tak mało wpisów, ale tak wykonane latawce to mistrzostwo jest. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Bardzo piękny . Gratulacje !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 to proste - nie pomalował opon na czarno w miejscu styku z podłozem. fail To raczej dlatego, że Artek sam podsumował model: Taka prościzna z pudła. Jeśli autor wie lepiej to chyba nie wypada się kłócić z tym stwierdzeniem i wyrażać zachwytów? Model ciekawy i mnie się podoba. Szkoda tylko że skrzydłom brakuje wzniosu, co psuje sylwetkę P-40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 To raczej dlatego, że Artek sam podsumował model: Taka prościzna z pudła. z pudła ale za to jak pomalowany ,nie czesto tak dobrze pomalowane modele tutaj sie pojawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Bardzo ładny model. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2013 Witam Ależ się temat rozchulał ;) Miło, że malowanie się podoba. Co do wzniosu, cóż lekko za mały ale akurat miejsce łączenia skrzydeł z kadłubem to jest masakra w tym modelu.\ Kamilu Twoja hipoteza wydaje się być bardzo prawdopodobna. Pzdr Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Jak zwykle świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi