Marcin1212 Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Witam Kolejny model, tym razem to ITALERI big foot w skali 1:35 do modelu dokupiona lufa do karabinu firmy RB MODEL Zapraszam do oglądania , , , , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Podoba się, nawet bardzo. Plandeka może trochę za mocno "pomarszczona", ale znam ten model i wiem jak wygląda pudełkowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 No fajniusi jest dla mnie lepszy bez plandeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Podstawka nie podoba mi się, sam model fajny, dobrze dobrane kolory, subtelny brudzing chociaż przydało by się bardziej upierdzielić koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Mam podobne odczucia do Rafała. Model bardzo ładny, podstawka już mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2013 Witam dziękuję za pozytywną ocene Podoba się, nawet bardzo. Plandeka może trochę za mocno "pomarszczona", ale znam ten model i wiem jak wygląda pudełkowa . co do plandeki, chciałem ją ożywić (nowy stelaż byłoby to lepsze rozwiązanie, ale jak dla mnie jeszcze za dużo przeróbek) myślę że jest ok Podstawka nie podoba mi się przy następnym modelu postaram się bardziej przyłożyć do podstawki Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Podstawka wygląda jak... No dobra, zostawmy już podstawkę. Za to model wygląda naprawdę bardzo dobrze Może oprócz plandeki. I szkoda, że pozostał na tych zestawowych beznadziejnych kołach... Ale marudzę To wszystko nie zmienia faktu, że bardzo mi się podoba Fajny dodatek z tej płyty pancernej przed stanowiskiem strzelca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Zgadzam sie co do plandeki i podstawki,model bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2013 Witam dzięki żę się podoba, ale się plandece dostało chyba ją zdejme Podstawka wygląda jak... No dobra, zostawmy już podstawkę. Za to model wygląda naprawdę bardzo dobrze Może oprócz plandeki. I szkoda, że pozostał na tych zestawowych beznadziejnych kołach... Ale marudzę To wszystko nie zmienia faktu, że bardzo mi się podoba Fajny dodatek z tej płyty pancernej przed stanowiskiem strzelca. Ale się plandece dostało, chyba ją usune Koła są zestawowe, tu "cena" zrobiła swoje. Choć żałuje bo wygląd mają świetny Fajnie że dodana płyta się podoba bo tu się bałem że wyjdzie "za jakaś" Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi