fenek Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 witam na prośbę kolegi "piotress' zakładam warsztat( choć nie wiem czy jestem na odpowiednim poziomie żeby sie na mnie wzorować, raczej wątpie) tego oto pojazdu jest to model dragona/Cyber hobby. Na dzień dzisiejszy model ma położoną drugom warstwę sido na kalki i czeka na wosha oleje, obicia i kurzenie. Wszelkie uwagi konstruktywna krytyka i pomysły co znim dalej robić mile widziane created by picasa2html.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrix94 Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Fajnie obładowany. Trzymam kciuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 szlifnij pokrywkę telefonu polowego na prawym błotniku z tyłu - widać jamy skurczowe. jak dojdą obiecane techniki będzie cacy. Moim skromnym zdaniem na razie jest dobrze i obiecująco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotress Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Podpinam się i obserwuję. Dzięki wielkie za wątek i powodzenia ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Masz szwy na kołach. Fajnie że jest warsztat, zawsze będzie na coś popatrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted June 21, 2013 Author Share Posted June 21, 2013 Dzięki panowie za dobre słowo i za czujność zabiorę się za poprawę błędów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotress Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Zewnętrzna strona kół nośnych ( i chyba też podtrzymujących) jest czarna. Ogólnie to znalazłem filmik na YT: tylko nie wiem czy to jest M50 czy M51, bo przód kadłuba jest inny niż w modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted June 22, 2013 Author Share Posted June 22, 2013 chodzi ci o gumowe bandaże na kołach zgadza się powinny być czarne u mnie nie są jeszcze pomalowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madeira Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Ciekawy kolor wyszedł. Całkiem IDF-owy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted June 22, 2013 Author Share Posted June 22, 2013 Ciekawy kolor wyszedł. Całkiem IDF-owy. To chyba przez przypadek jak zacząłem czytać o kolorach jakich używali Izraelczycy to doszłem do wniosku że jest to spory zakres odcieni nawet ponoć zielone się trafiały więc zacząłem mieszać farby na oko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barthass Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Zielony był używany do połowy lat 50'. Ale kolorek wyszedł fajny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted June 23, 2013 Author Share Posted June 23, 2013 Zielony był używany do połowy lat 50'.Ale kolorek wyszedł fajny. dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts