fenek Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 witam na prośbę kolegi "piotress' zakładam warsztat( choć nie wiem czy jestem na odpowiednim poziomie żeby sie na mnie wzorować, raczej wątpie) tego oto pojazdu jest to model dragona/Cyber hobby. Na dzień dzisiejszy model ma położoną drugom warstwę sido na kalki i czeka na wosha oleje, obicia i kurzenie. Wszelkie uwagi konstruktywna krytyka i pomysły co znim dalej robić mile widziane created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Fajnie obładowany. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 szlifnij pokrywkę telefonu polowego na prawym błotniku z tyłu - widać jamy skurczowe. jak dojdą obiecane techniki będzie cacy. Moim skromnym zdaniem na razie jest dobrze i obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotress Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Podpinam się i obserwuję. Dzięki wielkie za wątek i powodzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Masz szwy na kołach. Fajnie że jest warsztat, zawsze będzie na coś popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2013 Dzięki panowie za dobre słowo i za czujność zabiorę się za poprawę błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotress Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Zewnętrzna strona kół nośnych ( i chyba też podtrzymujących) jest czarna. Ogólnie to znalazłem filmik na YT: tylko nie wiem czy to jest M50 czy M51, bo przód kadłuba jest inny niż w modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 chodzi ci o gumowe bandaże na kołach zgadza się powinny być czarne u mnie nie są jeszcze pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Ciekawy kolor wyszedł. Całkiem IDF-owy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2013 Ciekawy kolor wyszedł. Całkiem IDF-owy. To chyba przez przypadek jak zacząłem czytać o kolorach jakich używali Izraelczycy to doszłem do wniosku że jest to spory zakres odcieni nawet ponoć zielone się trafiały więc zacząłem mieszać farby na oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Zielony był używany do połowy lat 50'. Ale kolorek wyszedł fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2013 Zielony był używany do połowy lat 50'.Ale kolorek wyszedł fajny. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi