Zekar Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Witam, Hetzer średniej wersji produkcyjnej od Dragona. Dla zainteresowanych przebiegiem budowy niekompletny warsztat http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=33780&p=515573#p515573. Robiąc zdjęcia zauważyłem kilka baboli do poprawy,oraz, że zapomniałem przymocować klocek pod lewarek, stąd dziura na lewym błotniku. Komentarze mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 świetny modelik morze tylko rdza troszkę zbyt jednolita na tłumiku, ale sam jeszcze lepszej nie umiem robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Ciekawie wygląda taki lekko przybrudzony. Ciężko znaleźć jakieś słabsze elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 Świetna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sever Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 Nie lubię Hetzerów ale ten jest naprawdę ładnie wykonany i pomalowany, gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Bardzo dobrze zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Kapitalnie zrobiony model - bardzo mi się podobają ślady eksploatacji i upaprania buciorami przez załogę wchodzącą na górną płytę Obecnie robię niemieckiego E-10 i masa elementów z Hetzera jest w nim wykorzystana, dlatego tym bardziej oglądałem z zaciekawieniem galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Model wykonany na bardzo wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi