Erni Napisano 5 Lipca 2013 Share Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Idąc w ślady kolegów chciałem zaprezentować moje prace. Dokumentować zacząłem je od roku 2007 , i na zdjęciach prezentowane są prace z lat 2007-20013. Przepraszam za wstawienie linka ale , photobucket mi głupieje a modeli do pokazania kilka jest:) http://erni-models.blogspot.com/p/moje-portfolio-modelarskie.html Edytowane 5 Lipca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lipca 2013 Share Napisano 5 Lipca 2013 Hej Erni, imponująca kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Ciekawa sprawa. Da się na tym zarobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabolek Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Ładna kolekcja Zmień date w pierwszym komentarzu z 20013 na 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Erni- modele piękne, pozdrawiam. Czy ty nie kleiłeś przypadkiem łowcy nagród , Bobby Fetta? Z dziwnego tworzywa jakiegoś? Może się mylę, ale tak mi się wydawało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 6 Lipca 2013 Autor Share Napisano 6 Lipca 2013 Fajnie że się podoba:) Popełniłem Boba Fetta , ale sprzedałem go jak był wykonany w 90% taka masakra ze mi zdrowia brakło. To był model z winylu w skali chyba 1/9:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Robi wrażenie, bardzo fajne Mad Maxy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi