Piotr_P Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 o dzizus ale rewelacja. Nie moje klimaty ale wykonanie świetne. Jestem pod wrażeniem....swietna faktura kawy...lekka pianka po mieszaniu i wogóle.... Cytuj
Andrzej_LK Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 rewelacyjna klimatyczna figurka. ale nie powinno byc jakiejś naszywki "Poland"? i jedna mała uwaga - czy gogle powinny być tak nieprzezroczyste? bo wydaje mi się, że beret powinien być widoczny przez szkła. Cytuj
figfan Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 naszywka byc powinna i się robi,bo w tej skali nikt nie produkuje.Natomiast okulary tak zostały wyrzeźbione i odlane w całości z beretem i tak już zostaną Cytuj
gajowy z wąsami Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Witam, Na kombinezonach nie było żadnych naszywek. Za to powinien być orzeł ( jeśli to ma być 1 DPanc. to haftowany ) na berecie - częściowo widoczny nad okularami... Figurka zacna Cytuj
figfan Napisano 9 Lipca 2013 Autor Napisano 9 Lipca 2013 dokładnie tak jak mówisz, oznaczenia były tylko na mundurach a nie kombinezonach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi