figfan Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Rewelacyjne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 o dzizus ale rewelacja. Nie moje klimaty ale wykonanie świetne. Jestem pod wrażeniem....swietna faktura kawy...lekka pianka po mieszaniu i wogóle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 7 Lipca 2013 Autor Share Napisano 7 Lipca 2013 thx... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 rewelacyjna klimatyczna figurka. ale nie powinno byc jakiejś naszywki "Poland"? i jedna mała uwaga - czy gogle powinny być tak nieprzezroczyste? bo wydaje mi się, że beret powinien być widoczny przez szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 8 Lipca 2013 Autor Share Napisano 8 Lipca 2013 naszywka byc powinna i się robi,bo w tej skali nikt nie produkuje.Natomiast okulary tak zostały wyrzeźbione i odlane w całości z beretem i tak już zostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Witam, Na kombinezonach nie było żadnych naszywek. Za to powinien być orzeł ( jeśli to ma być 1 DPanc. to haftowany ) na berecie - częściowo widoczny nad okularami... Figurka zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 9 Lipca 2013 Autor Share Napisano 9 Lipca 2013 dokładnie tak jak mówisz, oznaczenia były tylko na mundurach a nie kombinezonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 WOW!!jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 niesamowita figurka i BRAVO! z tematykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi