bożo wpożo Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Świeżutki model ze stajni Mikromir.... Urzekła mnie wyjątkowa brzydota tego parchulca Cytując frazę słynnego frazarza - jestem pierwszym posiadaczem tego modelu w Polsce , jako jeden z kilku w świecie i jako jeden z kilkudziesięciu we wszechświecie.... Model nie będzie "FULLL RC" Tak prezentuje się rzeczony pokrak w ramkach - trzeba przyznać , że jest nadzwyczaj zdetalizowany. Jednym słowem- urywa du.pę. Tworzywo z którego wykonano model przypomina te z jakiego zrobione są spinacze do bielizny .Tematyka taka , że obawiam się , iż mogę pobić rekordy oglądalności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Rozumiem że jutro bedzie gotowy, he, he. Nietypowe zjawiska zawsze przyciągają widownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Ja cały czas odświeżam stronę bo podejrzewałem że koniec będzie za 3 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Mnie to bardziej przypomina dlugopis polskiego prezydenta.Jedno jest pewne-wykonujesz niszowe modele i te nisze wypelniasz calkowicie Szkoda ze wodzireja nie dali-ciekawym jak by wygladal... Da sie te tworzywo w ogole szlifowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Hehe ostatnie modele powinny mieć oznaczenie PEGI żeby dzieci tych brzydali nie oglądały:] Fajne szybki te modeliki. Może też się kiedyś pokuszę... Tymczasem podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 24 Lipca 2013 Autor Share Napisano 24 Lipca 2013 Modele Mikromira można zbudować w przysłowiowy jeden wieczór , ale już żeby je obrobić pod podkład , jeden nie wystarczy , z doświadczenia wynika , że dwa i trzy też nie Plastik da się szlifować , należałoby jednak użyć pojęcia - "skrawać " Oczywiście nie robię dramatu z tego powodu , bo mi tam akurat to nie stanowi i nie jestem z tych , co płaczą z powodu tegoż , że trzeba popiłować co nie co przy modelu . Po za tym , co się nie robi , by być jedynym , czy też nielicznym we wszechświecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Przyznaj sie Ridzu, po prostu przejales od Grzesia paleczke i postanowies zostac Majkelem Dzeksonem polskiego modelarstwa Zajefajne puszczaja te dlugopisy nasi przyjaciele zza Buga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 27 Lipca 2013 Autor Share Napisano 27 Lipca 2013 Majkel Dżekson jedyny we wszechświecie .... To dopiero brzmi Teraz młotkowanie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 30 Lipca 2013 Autor Share Napisano 30 Lipca 2013 Zostały do zrobienia śruby i pulpit drajwera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Chyba sobie taki sprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi