KAMIL90 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Podoba mi się zwłaszcza kolorystyka modelu w chwili obecnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Dziękuje Kamilu. Choć im dłużej na niego patrzę to wzbierają we mnie wątpliwości czy dobrze ukierunkowałem prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 dd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Ostatnie podrygi przed wyjazdem urlopowym. Jeszcze trochę roboty zostało do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 I coraz bardziej zaczyna mi się podobać ta pantera , ale wydaje mi się że gąsienice są zbyt mocno napięte . Powinny mniej więcej w połowie opadać na koła już a u ciebie są napięte na całej długości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Kamilu gąski jeszcze nie skończone, muszę je dokleić do kół. Na wcześniejszych fotkach są patyczkiem i pęsetą w trakcie kontroli przylegania. A je dokleję jak skończę przy nich majstrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 wydaje mi się że gąsienice są zbyt mocno napięte . Powinny mniej więcej w połowie opadać na koła już Witajcie. Drugie koło jezdne. Tam powinna opadać gąska. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Pawle i tam dokładnie będzie doklejone i jeszcze muszę sprawdzić układania się przy kole napinającym na fotkach z epoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Wyjazd wakacyjny zaliczony i z czystą przyjemnością można wrócić do modelarstwa. Na początek taka ciekawostka gąsienicowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Jeszcze nie działałem z Panterą bo stug był w toku. Ale chyba w końcu udało mi się wygrać walkę z tym bzdetnym aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Ładne brudzenie podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Szkoda teraz ubierać go w tę lipne kapcie. Zawsze jeszcze można je zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Ładne brudzenie podwozia. Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Szkoda teraz ubierać go w tę lipne kapcie. Zawsze jeszcze można je zmienić. W sumie można by zainwestować. Ale Krzychu wydatki szkolne dla tej dwójki moich szkodników zdewastowały me skromne fundusze. A odbudowa trochę potrwa. I raczej te gumiaki zostaną. Ale już w Panterze A będą lepsiejsze obiecuję . Spokojnie sobie ona leży w szafie i czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Fundusze wiadomo sprawa. To w zupełności usprawiedliwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 1 Września 2014 Share Napisano 1 Września 2014 Fajnie - przydałoby się więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Fajnie - przydałoby się więcej zdjęć Proszę bardzo I dzięki koledze waldeczkowi zauważyłem kilka rzeczy do poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Bardzo dobra robota. Przykleiłbym gąsienice do kół zeby tak nie wisiały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Bardzo dobra robota. Przykleiłbym gąsienice do kół zeby tak nie wisiały... Spokojnie przykleję przy nadarzającej się okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 13 Listopada 2014 Autor Share Napisano 13 Listopada 2014 I chyba finisz 99% brak anteny i lin ale to za jakiś czas się uzupełni. Na dniach myślę, że pojawi się galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=68&t=46240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi