KAMIL90 Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Podoba mi się zwłaszcza kolorystyka modelu w chwili obecnej. Cytuj
Demonion Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Napisano 4 Sierpnia 2014 Dziękuje Kamilu. Choć im dłużej na niego patrzę to wzbierają we mnie wątpliwości czy dobrze ukierunkowałem prace. Cytuj
Demonion Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Napisano 8 Sierpnia 2014 Ostatnie podrygi przed wyjazdem urlopowym. Jeszcze trochę roboty zostało do wykonania. Cytuj
KAMIL90 Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 I coraz bardziej zaczyna mi się podobać ta pantera , ale wydaje mi się że gąsienice są zbyt mocno napięte . Powinny mniej więcej w połowie opadać na koła już a u ciebie są napięte na całej długości . Cytuj
Demonion Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Napisano 8 Sierpnia 2014 Kamilu gąski jeszcze nie skończone, muszę je dokleić do kół. Na wcześniejszych fotkach są patyczkiem i pęsetą w trakcie kontroli przylegania. A je dokleję jak skończę przy nich majstrować. Cytuj
Hamilkar Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 wydaje mi się że gąsienice są zbyt mocno napięte . Powinny mniej więcej w połowie opadać na koła już Witajcie. Drugie koło jezdne. Tam powinna opadać gąska. Pozdrawiam Paweł Cytuj
Demonion Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Napisano 9 Sierpnia 2014 Pawle i tam dokładnie będzie doklejone i jeszcze muszę sprawdzić układania się przy kole napinającym na fotkach z epoki. Cytuj
Demonion Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Napisano 18 Sierpnia 2014 Wyjazd wakacyjny zaliczony i z czystą przyjemnością można wrócić do modelarstwa. Na początek taka ciekawostka gąsienicowa. Cytuj
Demonion Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Napisano 30 Sierpnia 2014 Jeszcze nie działałem z Panterą bo stug był w toku. Ale chyba w końcu udało mi się wygrać walkę z tym bzdetnym aparatem. Cytuj
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2014 Napisano 30 Sierpnia 2014 Szkoda teraz ubierać go w tę lipne kapcie. Zawsze jeszcze można je zmienić. Cytuj
Demonion Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Napisano 30 Sierpnia 2014 Szkoda teraz ubierać go w tę lipne kapcie. Zawsze jeszcze można je zmienić. W sumie można by zainwestować. Ale Krzychu wydatki szkolne dla tej dwójki moich szkodników zdewastowały me skromne fundusze. A odbudowa trochę potrwa. I raczej te gumiaki zostaną. Ale już w Panterze A będą lepsiejsze obiecuję . Spokojnie sobie ona leży w szafie i czeka. Cytuj
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2014 Napisano 30 Sierpnia 2014 Fundusze wiadomo sprawa. To w zupełności usprawiedliwia. Cytuj
waldeczek Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Fajnie - przydałoby się więcej zdjęć Cytuj
Demonion Napisano 5 Września 2014 Autor Napisano 5 Września 2014 Fajnie - przydałoby się więcej zdjęć Proszę bardzo I dzięki koledze waldeczkowi zauważyłem kilka rzeczy do poprawy. Cytuj
waldeczek Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Bardzo dobra robota. Przykleiłbym gąsienice do kół zeby tak nie wisiały... Cytuj
Demonion Napisano 5 Września 2014 Autor Napisano 5 Września 2014 Bardzo dobra robota. Przykleiłbym gąsienice do kół zeby tak nie wisiały... Spokojnie przykleję przy nadarzającej się okazji. Cytuj
Demonion Napisano 13 Listopada 2014 Autor Napisano 13 Listopada 2014 I chyba finisz 99% brak anteny i lin ale to za jakiś czas się uzupełni. Na dniach myślę, że pojawi się galeria. Cytuj
Demonion Napisano 15 Listopada 2014 Autor Napisano 15 Listopada 2014 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=68&t=46240 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi