andrzejon26 Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Po wielu miesiącach bojów ze złośliwością przedmiotów martwych udało mi się dotrzeć do końca z moim Jagdpanzer-em. Poniżej prezentuję kilka fotek finalnego wyglądu moich wypocin Model jest w skali 1:35, producent Dragon tutaj jest link do warsztatu: viewtopic.php?f=87&t=38519 Na czołgu widoczny jest brak jednego z paneli dodatkowego pancerza, na zdjęciu nr 11 jest ujęty sprawca całego zamieszania Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Zdjęcie 5 Zdjęcie 6 Zdjęcie 7 Zdjęcie 8 Zdjęcie 9 Zdjęcie 10 Zdjęcie 11 Zdjęcie 12 Zdjęcie 13 Zapraszam do komentowania Strasznie szybko komentujecie jeszcze nie zdążyłem dodać zdjęć Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Hmm, nie widzę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Ponadto wypada podać skalę i producenta zestawu i to najlepiej w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Czy to jakieś Wunderwaffe? Niewidzialne czołgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Faktycznie niezły. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 No! Model ładniusi a twój kot również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Kot wymiata Obserwowałem warsztacik i dużo lepiej wyszedł niż z tą pierwszą wersją zacieków itp. Jedyne co można by dodać to jakieś plamy po olejach na płycie silnika i lekko ufajdać pigmentem gąsienice na odcinku stykającym się z kołami nośnymi - ale to tylko takie moje "misie-widzimisie" i nie zmieniają faktu, że model bardzo fajny dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Obicia fajne choć miejscami przesadzone, praca pigmentem słaba, jedno koło napinające ci się wykrzywiło... To tyle z największych niedociągnięć. Generalnie model robi dobre wrażenie. Dałbym mu 4-. Dobra robota. Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 niezłe wyszedł idziesz w dobrą strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Wolałabym zdjęcia przy sztucznym oświetleniu bo w naturalnym dużo zależy od słońca. Generalnie ciekawie wyszło malowanie, a model jako całość mi się podoba. Zobacz czy coś da się zrobić z tym kołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Najważniejsze, ze kot wyraził się pozytywnie, reszta opinii się nie liczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Witam! Gąski odwrotnie założone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 naszczacie Niemcom też podobno zdarzało się odwrotnie zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi