sickboy69 Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam wszystkich! Postanowiłem dołączyć do grona forumowiczów MW myślę, że dobrym pierwszym krokiem będzie zaprezentowanie tego co zrobiłem do tej pory (nie licząc tego co leży rozbebeszone i cierpliwie czeka na finał) Niestety mam tempo ślimaka więc przez te kilka lat zrobiłem dosłownie kilka modeli, słaba średnia ale grunt że cały czas do przodu... Hetzer 1/72 UM Mk IV Female 1/72 Emhar Tiger I 1/72 Dragon BT-5 1/72 UM M4 1/48 HobbyBoss Su 122® 1/48 Tamiya AB41 Autoblinda 1/48 Italeri StuG III Ausf. G 1/48 Tamiya Sd.Kfz. 234/2 PUMA - 1/48 - Italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Na PWM-ie starym podziwiałem Twoje modele dobrze widzieć je i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Sierpnia 2013 Share Napisano 27 Sierpnia 2013 Z tym czasem to już chyba normalka - u każdego krucho. A modele ładne, tylko skala mała jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny2014 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Piękny Hetzer, to mój ulubiony czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Piękny Hetzer, to mój ulubiony czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Cześć Sickboy widać stare PWM upadło mimo reanimacji.Fajnie widzieć tu Twoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 StuG III Ausf. G 1/48 najlepszy Można prosić więcej fotek z dioramką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Dzięki za komentarze! Oczywiście jak znajdę chwilę żeby zrobić lepsze fotki (z obecnych nie jestem zadowolony) to wstawię w odpowiednim dziale porządną galerię. Może wybiorę się z t tym Stugiem i pewną nieprezentowaną nowością do Łasku i obawiam się, że szybciej da się go zobaczyć tam niż na forum... tak czy siak na forum też go wstawię - ale jak zwykle brakuje mi czasu! Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Moje oko przykuł Su-122. Bardzo fajne modele. No i widzę, że skala 1/48 dominuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 25 Października 2013 Autor Share Napisano 25 Października 2013 Poproszę o dodanie do pierwszego postu napisu: Sd.Kfz. 234/2 PUMA - 1/48 - Italeri i zdjęcia: a i jeszcze jedna opcja pod BT-5 brakuje zdjęcia... z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi