marb1208 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam Właśnie ukończyłem mój pierwszy czołg, który jest jednocześnie pierwszym modelem z użyciem aerografu, brudzenia eksploatacji itp. Chętnie wysłucham uwag przed rozpoczęciem następnej produkcji którą będzie KW-1 Trumpetera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Jeżeli to twój pierwszy czołg, to gratuluję udanego modelu . Co mi się jednak rzuciło w oczy, to gąski powinny leżeć na kołach, a nie lewitować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Pewnie gumiaki, i kolega nie podkleił ich klejem CA, no nic, całkiem przyzwoicie wykonany model, jedynie co to pokusiłbym się o jakieś roztarcie brudu na kołach bo wyglądają, jakby ktoś je ławkowcem brudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marb1208 Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Fakt, gąski gumowe niestety, spróbuję podkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Pierwszy i całkiem udany. Zapasowe ogniwka raczej chyba nie powinny byc na zielono. Czekam na KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Witaj. Dawno nie widziałem "pierwszego" modelu tak ładnie zrobionego. Wypowiem się tylko odnośnie malowania, bo odnośnie gąsek już było, a na zgodności z oryginałem się nie znam. Ładnie pomalowany, bez zacieków i centymetrowej warstwy farby, co przy pierwszym malowaniu aero jest dużym plusem. Ładnie "wypaćkany", z umiarem, ale jednocześnie noszący ślady użycia w terenie. Może trochę bardziej wyrazisty wash i obicia dałyby bardziej wyrazisty efekt. Jak dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Pierwszy czołg? Pozostaje złożyć tylko gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Bardzo ładnie jak na pierwszy czołg. Tylko te gumiaki psują odbiór całości pracy. Warto może zastanowić się nad wymianą na ogniwka od Bilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 JW Bardzo udany. Gratuluję debiutu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 udany debiut gratulacjie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Bardzo ładnie to wyszło Swietny debiut Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Powtórzę się, jak na pierwszy model i na dodatek malowany aerografem, to tylko pogratulować. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Bdb jak na pierwszy czołg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Kurcze, umknał mi jakoś wcześniej ten wątek - dołączam się więc do opinii, że bardzo ładny model w ogóle, a jak na pierwszy model to już pełen szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi