Wojciech Butrycz Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Firma ADMIRAL (AZ MODEL) wypuszcza dwa zestawy L-410 UVP "Turbolet" w skali 1/72. W poniższym zestawie jest polskie malowanie WEA, czyli White Eagle Aviation. Drugi zestaw poświęcony jest wojskowym czeskim i słowackim maszynom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 O rety ten samolot chyba miał każdy kto zaczynał modelarstwo w latach 80tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Tak, mój Turbolet przywiózł mi kolega, który był w NRD na wymianie młodzieży... Takie czasy były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Ciekawe czy to wznowiona Gavia, czy coś nowego? Jest gdzieś może jakiś in-box lub informacja słowem pisana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Inbox http://www.modelarovo.cz/navrat-l-410-turbolet/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Mojego przywiózł mi tata jak był na wycieczce zakładowej w NRD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 21 Września 2013 Autor Share Napisano 21 Września 2013 Także www.modelforum.cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Współczesne samoloty "kręcą" mnie jakby mniej ale tego sobie kupię - mam tylko nadzieję że ktoś pokusi się o wykonanie kalkomanii dla "papugi". PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 O jak fajnie I jak kolega wyżej "Papuga" plus sanitarny i Aeropol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 To malowanie Aeropolu ujmuje samolotowi z 20 lat spokojnie- rasowo wygląda ! Albo cuś takiego namalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zs Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 ... można też dodać 20 lat kusząc się na malownie jak u następcy (http://www.evektor.cz/en/ev-55-outback.aspx) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi