Przemos19 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Podobają mi się zwłąszcza graty na bagażniku Skrzyneczki sam nie malowałeś chyba napisów?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Fajnie wyszly skorzane elementy - sakwy, kabura, fiuteral na lornetke, siodlo. Tylko ten wydech straaasznie zezarty przez rdze. Chyba troche za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Tylko ten wydech straaasznie zezarty przez rdze. Chyba troche za bardzo też mi się to rzuciło w oczy, czy te motorki tak miały? tak w ogóle to świetna praca i bardzo mi się podoba, jest więcej fotek? z przyjemnością bym popatrzył na dalsze Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Wow! Mam artykol ze zdjeciami Harleya w 1:9, ale nie ma tyle detali co Twoj. Najbardziej podobaja mi sie szprychy. Co to, fototrawienia, drut? Bo chyba nie plastik? Daj wiecej zdjec, masz sie czym pochwalic. Jedyne co moglbys poprawic, to "odrdzewic" troche ta rure wydechowa (w tym stanie grozi odpadnieciem). Pozdro, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Kurcze, strasznie ładny. Może kilka słów o malowaniu, cieniowaniu? Czym? Jak? Echh, trzykrotny opad szczęki z samego rana to jest to!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Już gdzieś go widziałem bardzo ładny wręcz gustowny, pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Piękne maleństwo powstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Pastwisz się nad nim już długi okres czasu.........oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Witam ... ... i ponownie szczekoopad !! ... Widziałem jak babrałeś się ze szprychami, i jestem pełen podziwu dla Twojej wytrwałości ! Piękna imitacja skóry na siodle ! Gratuluję Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Wspaniale wykonany. Duży plus za obładowanie i jakość detali. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi