bartek33365 Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Ruszam z kolejnym warsztatem. Tym razem Halberstadt w Polskim malowaniu. Model zamierzam wykonać prosto z pudła. Na początku zabrałem się za lewą stronę silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Szybko zacząłeś robić następny model - ja jeszcze nie zacząłem zbierać dokumentacji, farb ani tym bardziej dodatków do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 15 Października 2013 Autor Share Napisano 15 Października 2013 Nabrałem dużej chęci na taki model. Monografia jest w instrukcji, więc czemu nie zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 18 Października 2013 Autor Share Napisano 18 Października 2013 Silnik gotowy do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 Działaj, działaj Bartku!!! Mam Halberstadta w magazynie i aż mnie łapy świerzbią... Spitfire się obrażą ale cóż... Popatrzę jak to robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 25 Października 2013 Autor Share Napisano 25 Października 2013 Silnik gotowy, pora zacząć zabawę przy wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Października 2013 Share Napisano 26 Października 2013 Bartek, popraw balans bieli na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 26 Października 2013 Autor Share Napisano 26 Października 2013 Nowe zdjęcia w świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 Pierwsze prace przy wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Miło poobserwować kolegę szmaopłatowca Jakie plany względem sklejki wenątrz kadłuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 4 Listopada 2013 Autor Share Napisano 4 Listopada 2013 Hmm strukturę drewna już mam to teraz trzeba całość złożyć i pomalować jeszcze niektóre elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Listopada 2013 Autor Share Napisano 9 Listopada 2013 Ostatnie pracę przy wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 10 Czerwca 2017 Share Napisano 10 Czerwca 2017 Jakieś postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 10 Czerwca 2017 Share Napisano 10 Czerwca 2017 Biorąc pod uwagę, że ostatni wpis jest z 2013 roku, to postępy powinny być znaczne ;) Niniejszym wygrywasz nagrodę archeologa miesiąca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 Dzięki za łopatę. Przyda mi się do okopania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi