Dumo Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Dość stara dioramka ale chyba warta uwagi.....czekam na komentarze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Jeżeli o mnie chodzi to trochę za bardzo zardzewiały. Ani śladu cammo bo jakieś musiało być. Murek jest niestety jednolity a kamienie i zaprawa musiały sie różnić. I te zabrudzenie w żółtym kolorze jest jakieś dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 No niestety jeśli chodzi o diorke i transporter to...cieńko i to bardzo, figurki wyglądają nieźle. Daj nowe zdjęcia może będzie lepiej widać wszelkie detale i dam bardziej konstruktywnom ocene. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Września 2007 Autor Share Napisano 18 Września 2007 Niestety chwilowo nie wrzuce żadnych fotek.....aparatu brak Dzięki za konstruktywną krytyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Sam pomysł jest niezły, wykonanie jednak jak już wspominali koledzy pozostawia trochę do życzenia. Wszystko jednak można poprawić. Powodzenia przy dalszych winietkach. Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Jeśli by dodać ślady pożaru, mogło by tłumaczyć tak obfitą rdzę - wyżarzenie metalu... Polecam podpalić śmietnik o zobaczyć jak zardzewieje po paru dniach - mam nadzieję że wiecie że to żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew16 Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Figurki wygladaja bardzo ładnie, niestety tak jak pisali koledzy wczesniej, murek wyglada nienaturalnie a na pojeździe jest chyba nieco za duzo rdzy, acz kolwiek rdza wyglada bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał75 Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 transporter wygląda jak by był porzucony i pozostawiony na łaskę natury.Taka rdza nie ma prawa bytu na eksploatowanym pojeździe choć by nie wiem jak był by zaniedbywany.W takiej scence musi być pomalowany w kamuflaż.W tej chwili to się gryzie jedno z drugim bo nie wygląda na porzuconego.Figurki i reszta ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał75 Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Mogłeś powyciągać z niego część z wyposażenia.Np zdemontować karabin i radiostacje i takie różne drobiazgi dodatkowo mogłeś zerwać gąsienicę żeby wyglądał na uszkodzony.W tedy wyglądało by to na znalezienie go przez przechodzących żołnierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Do uwag Rafała można jedynie dodać "amen" :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Na klapach od silnika (wewnątrz) są ślady po wypychaczach. Jego zardzewienie jest zupełnie nierealne. Jeśli pojazd ten został: porzucony, raczej nie zniszczony to skąd tyle rdzy??? To nie koniec wojny że Niemcy malowali czołgi minią (podkładem o zabarwieniu czerwono tlenkowym) Może autor wyjaśni, co miał na myśli malując na czerwono pojazd..., ponieważ ja nie znajduję wytłumaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2008 Jest to baardzo stara winietka poznawałem techniki robienia rdzy i hmmm.... przesadziłem jak widać... a tak apropo greif wygląda raczej jakby był spalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi