kojot92 Napisano 22 Września 2014 Autor Share Napisano 22 Września 2014 Zdjęcia jakoaś mało wyraźne wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Świetny pre-shading Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Dobry początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg malowanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot92 Napisano 2 Lipca 2015 Autor Share Napisano 2 Lipca 2015 Po wielu miesiącach nic nie robienia w temacie Mila, coś tam ostatnio zacząłem dzióbać. Na razie tyle. Sorry za tło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 ...już zapomniałem o tym temacie prawie.....a przyznam,że twój warsztat i modele które robisz...są dla mnie natchnieniem do pracy....fajniutko ten Mil wygląda. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 Bardzo fajnie wygląda malowanie. Czekam na efekt końcowy. Jakbyś napisał kolorki, to byłoby bardzo miło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 Pryśnięty podkładem model wyglądał fantastycznie. Teraz czekam co się wyłoni po malunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot92 Napisano 3 Lipca 2015 Autor Share Napisano 3 Lipca 2015 Dzięki. Miło mi, że się podoba. Karambolis8 gdzieś posiałem kartkę z zapiskami dotyczącymi kolorów, jak znajdę to oczywiście podam proporcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot92 Napisano 4 Lipca 2015 Autor Share Napisano 4 Lipca 2015 Karambolis8 z tymi kolorami to będzie tak: Zieleń - (H422:H312), (1:1) Żółty (wypłowiały) - (H11:H313:H34), (7:1:0,5) Żółty - (H11:H34), (5:2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Lipca 2015 Share Napisano 4 Lipca 2015 Super, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Początek wielce obiecujący. Czym maskujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot92 Napisano 6 Lipca 2015 Autor Share Napisano 6 Lipca 2015 Początek wielce obiecujący. Czym maskujesz? Wałeczki z masy mocującej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2015 Share Napisano 7 Lipca 2015 Dzięki, naprawdę świetne to kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Świetna robota chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi