Mirek66 Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Witam , trochę nie w porę bo konkurencja jest bardzo mocna ale pora zamykać tematy . Model budowało się dobrze przeróbki też nie sprawiały problemu , no może hamulec wylotowy . Kapselki na kołach bija po oczach ale na winietce ich stonuje . Zapraszam do komentarzy i wyrażania swoich opinii . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Fajnie.Super wykonczony i zmeczony,chociaz mnie osobiscie podobaly sie zdjecia po olejach;matowy przygasil troche soczystosc kolorow. Ale brawa sie naleza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Coś jest w tych ISach. Większość z pokazanych na forum są po prostu piękne (w tym ten), może sam zacznę sklejać "Józefy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Super co uderzyło mnie to stalowe liny z końcówkami czyściutkimi i stalowymi, można by było je przygasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Bardzo ładny model. Ja przyczepię się do gąsienic. Wg mnie powinny być też wytarte do metalu na całej długości na styku z kołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Bardzo ładny model Lubie efekt lekkiej eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Normalnie przy twoich pracach ręce mi opadają Kiedy ja sie nauczę robić takie modele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Świetny model. Jak przy winietce uwzględnisz to o czym wspomnieli koledzy to będzie wręcz idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Jak dla mnie to najładniej wykonany i "zmęczony" czołg wojennego LWP, jaki dotąd widziałem, podoba mi sie takie malowanie niesamowicie pełen szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Zakochałem się w nim normalnie Jest pikny panocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Bardzo fajny Józek. Szczególnie podoba mi się górna część kadłuba. Co do dolnej części ja bym jednak nie wycierał całkowicie bocznych krawędzi kół jezdnych do gołego metalu tylko zostawił zielone no i przetarłbym gąsienice od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 28 Października 2013 Autor Share Napisano 28 Października 2013 Dziękuję koledzy za tak liczne opinie oraz trafne uwagi dotyczące podwozia poprawki zrobię przy pracy nad podstawką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Piękny IS i to w jedynym słusznym malowaniu. Mogę śmiało powiedzieć że to najładniejszy model tego czołgu, jaki ostatnio widziałem - cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 bardzo fajny zwłaszcza podobają mi się zacieki farby białego pasa na wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 31 Października 2013 Share Napisano 31 Października 2013 Piękny model duży plus za delikatne brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 31 Października 2013 Autor Share Napisano 31 Października 2013 Podziękował koledzy , czasami każdemu uda się coś zmalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi