kilkenny Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Witam, skala 1:48 firma: Revell dodatki: blachy Eduard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 ŚWIETNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 bardzo ładne wyszło i to malowanie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Bardzo ładnie. Trochę miejscami za bardzo sie świeci na kalkach ale ogólnie robi bardzo dobre wrażenie. Gratuluję udanego modelu. A tak BTW: zawsze mnie si ępodobało jak śmigłowce mają złożone łopaty wirnika. Rozumiem, że to zabiera mniej miejsca zarówno w przypadku prawdziwych śmigłowców jak i modelu ale jakoś tak wyglądają dzięki temu drapieżniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 ktoś wie gdzie można kupić ten model bo nie mogę go nigdzie znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 @kilkenny: gdzie kupowałeś ten kawałek lądowiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Świetnie wyszedł za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi