Desaxe Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Cała dioramka i każdy jej element z osobna idealne jak dla mnie i oglądając ją w Grudziądzu nie mogłem się napatrzeć - nagrody w pełni zasłużone. A tak poza tym to dobrze widzieć Cię na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 Diorama bardzo udana, ale figurki mi się najbardziej podobają. Świetnie pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargien Napisano 15 Listopada 2013 Share Napisano 15 Listopada 2013 WOW, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Widziałem! Świetna robota i oczywiście gratulacje! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 znakomitość, może trochę koleiny w kostce brukowej nieco za głębokie, w kazdym razie cudna robota i podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Bardzo przyjemnie się ogląda, wyróżnienie zasłużone. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Super Diorama. Bardzo mi się podoba. Rewelacyjnie pomalowane figurki, bez tego "komiksowego" przerysowania, co większości się podoba. Te wyglądają rewelacyjnie, z dbałością o szczegóły. Nawet paski do karabinów są, naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi