kapral Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Prezentowany teraz model był pierwszym moim modelem firmy Meng. Przyznam się, że kupiłem go bardziej z ciekawości niż z potrzeby zrobienia akurat tego pojazdu. Tym nie mniej nie żałuję. Ma on kilka ciekawych pomysłów, a już budowa i składanie gąsienic to po prostu bajka . Inspiracja dla mojego pojazdu było to zdjęcie znalezione w necie: A tak prezentuje się mój model: Koniec części trzeciej (również nie ostatniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Bardzo ładny . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Nie zrobiłeś washa na skrzyni przy wieży i wokół innych na niej... Popraw bo nie widać szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Brawo kawał dobrej roboty odstawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 Podoba się, a to najważniejsze. Stojkowic zapewniam Cię, że wash był wszędzie robiony. Fakt, że im wyżej tym lżejszy, wszak to nie "zjechany weteran", ale był, a że nie widać na zdjęciu (którym i która skrzynka?), może wina światła? Jeżeli będziesz za tydzień w Katowicach to zobaczysz go na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Mnie się model podoba, bardzo fajnie ustawiony na podstawce - oddaje klimat ruskich pokazów dynamicznych tego wozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Czyżby pierwsza 90-ka Menga na naszym forum? Brawo, kawał bardzo dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Ladny Mnie od jakiegoś czasu kusi tylko ze trumpeterowski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Bardzo ładny teciak ci wyszedł. Ja mam ze Zwezdy, a teraz jeszcze kupiłem T-90 "Revella" w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Niestety w góry jadę w ten weekend :/ A miałem się w Katowicach pojawić... Chyba że w niedzielę, tylko nie wiem do której tam to będzie się odbywało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Model piękny.Mam nadzieje że dostanę takiego T-90 i GAZ 2975 Tigr Menga od Dziadka Mroza;) Waszym zdaniem który jest lepszy Trumpek czy Meng? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Model piękny.Mam nadzieje że dostanę takiego T-90 i GAZ 2975 Tigr Menga od Dziadka Mroza;) Waszym zdaniem który jest lepszy Trumpek czy Meng? To nie złego masz Mikolaja, bo dziadek mróz to jest w innym obszarze płatniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 22 Listopada 2013 Autor Share Napisano 22 Listopada 2013 Model piękny.Mam nadzieje że dostanę takiego T-90 i GAZ 2975 Tigr Menga od Dziadka Mroza;) Waszym zdaniem który jest lepszy Trumpek czy Meng? To nie złego masz Mikolaja, bo dziadek mróz to jest w innym obszarze płatniczym I tu właśnie drogi imku nie masz racji . Przecież i T-90 i Tigr to właśnie "obszar płatniczy" ichniego Dziadka Mroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Świetna praca Gratuluję medalowego miejsca w Katowicach tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Bardzo dobre wykonanie, pomysł jak i cała reszta. gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Wreszcie widzę ten model sklejony i to rewelacyjnie, ile można oglądać zawartość pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi