kapral Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Z kolei na ten model firmy Meng czekałem jak tylko ukazały się zapowiedzi. Ciekawe, bo w porównaniu do T90, D9R jest znacznie słabiej jeżeli chodzi o dokładność zrobiony. Przy T90 praktycznie nie używałem szpachli, natomiast tutaj szpachli poszło jak na "funkiel nowe, nie bite "AŁDI" od bezdzietnego pastora z Bawarii" Zresztą sami zobaczcie. Zobaczycie tutaj też wnętrze kabiny i podłogę którą dorobiłem. A teraz sam model. Przepraszam za brak ramki na podstawce, nie zdążyłem Model miał zostać wyposażony w zestaw Voyagera (tzw.kraty), niestety nie mogłem się na niego doczekać i powstał bez. Życzę miłego oglądania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Piekny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Model miał zostać wyposażony w zestaw Voyagera (tzw.kraty), niestety nie mogłem się na niego doczekać Mam to samo, ale cierpliwie czekam hehe. Nawiasem mówiąc Lucky gra w ch.... coraz częściej i bardziej... Model fajnie wykonany, będzie inspiracją dla mnie do skończenia swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 17 Listopada 2013 Share Napisano 17 Listopada 2013 Bardzo ciekawy model i fajnie zrobiony , sam miałem na niego ochotę ostatnimi czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 Model miał zostać wyposażony w zestaw Voyagera (tzw.kraty), niestety nie mogłem się na niego doczekać Mam to samo, ale cierpliwie czekam hehe. Nawiasem mówiąc Lucky gra w ch.... coraz częściej i bardziej... Model fajnie wykonany, będzie inspiracją dla mnie do skończenia swojego. Właśnie byłem ciekaw czy ukończyłeś już swojego i "z taką dozą pewnej nieśmiałości" zaglądałem dzisiaj na forum. Bo gdzieś wcześniej widziałem jak zaczynałeś. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 sam model fajny - szczególnie ten piach na pazurku mnie urzekł Natomiast figurki no cóż nie jest to twoja mocna strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 21 Listopada 2013 Autor Share Napisano 21 Listopada 2013 A to ciekawostka . Nowy model na forum i tak słaba reakcja. Ale cóż, niezbadane są reakcje widowni na forum . Tak wygląda zapowiadana ramka i plakietka. Sorry, zdjęcie "robocze" wraz z fragmentem mojego "burdelnika" jak mawia moja żona Do zobaczenia w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Model bardzo dobry jednak miejscami razi sztuczność brudzenia , dioramka bardzo ciekawa i przemyslana jednak tu i owdzie bym ja trochę dopieścił bo ciut za czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Jaka sztuczność brudzenia cza było zobaczyć na żywo ja widziałem dzisiaj w KATOWICACH super model i chyba też coś zdobył a był jeszcze jeden taki sam tylko chyba bez podstawki też coś zdobył gratuluję ARNI 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Listopada 2013 Share Napisano 24 Listopada 2013 Witam! Dobry model! Podoba mi się! Poza tym temat nietypowy. Duże brawa jeszcze raz.... A to ciekawostka . Nowy model na forum i tak słaba reakcja.Ale cóż, niezbadane są reakcje widowni na forum . To twoja wina! Po jaką cholerę dajesz do galerii kilka modeli na raz? Zaburza to odbiór i zniechęca do zabrania głosu i oceny. Mam przy każdym modelu wpisywać ten sam tekst? Na drugi raz wstawiaj modele pojedynczo, z odstępami czasowymi. Będzie to z korzyścią dla ciebie i innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magic999 Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 kawał dobrej roboty i świetnie dopracowane szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi