Twitch Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 Model w skali 1:35... teraz sobie przypomniałem że go nie pokazałem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulbin Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 Coś chyba gąsienic nie pomalowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2013 Coś chyba gąsienic nie pomalowałeś. a gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 Ciekawa praca ale ja bym się tylko tłumika czepił, przydało by mu się trochę rdzy. Ale tak po za tym to fajna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 Model pomalowany ładnie, ciut słabiej z brudzeniem. A mnie jest jakby zbyt duży kontrast pomiędzy zakurzonymi gąsienicami a np. tylną częścią modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 Fajny krótko mówiąc. A w rozwinięciu to tył kadłuba ciut za sterylny w porównaniu do zawieszenia i okurzonych gąsek. Ale ja się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 Hej.A masz ty jakies pudry,czyli pigmenty.Zapodaj je,te jasniejsze na gore i te cemniejsze na dol. Praca nabierze troche wyrazu. Ale generalnie caly dol za sterylny;bandaze nie powinny byc w kolorze gumy;szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Grudnia 2013 Share Napisano 14 Grudnia 2013 Ta nadbudówka to powinna tak wystawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Witam! Model świetnie pomalowany, ale mam wrażenie że jest po prostu niedokończony. Wygląda tak jakby wena odpłynęła i machnąłeś ręką na wykończenie. Ps. Zapasowe kółka mają inne osłony łożysk (późne) od tych na których stoi pojazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi