Ostach Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Kolejny stary model, który nie miał galerii. Podczas wojaży antenka się urwała. Całkiem mi się podoba, ale raczej idzie na sprzedaż. Malowanie nie wiem czy fikcyjne czy nie, znalazłem w jednej z publikacji na temat bitwy pod Kurskiem. Rzekomo właśnie stamtąd pochodzi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Kamo i brudzenie świetnie, bardzo udany niemiaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Ja i mój sentyment do tego modelu nie pozwala mi przejść obok tego bez komentarza. Świetna robota, dodaj jeszcze km-a na wieży! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 bardzo fajny model, fajne kamo a i pobrudzony i pobijany bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Świetnie zrobiony. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Efektowny model... jak większość "czwórek" Ładnie washowany... ale rozbryzgi "błota" wydają się zbyt obszerne jak na tę skalę... Gratuluję modelu i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Podoba mi się i jak zwykle pytanie o kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 No Model Zaje.isty cóż więcej o nim miłego powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 jak dla mnie idealny - wzór do naśladowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrAdler Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Świetny model, bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Bardzo ładna czwórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elextronoid Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Man pytanie co do farbek jakimi malowałeś (chodzi o firmę) bo ja mam revell i jest chyba za jasny jak na malowanie z pod Kurska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 Tak świetnie wybrudzony że chętnie bym go wyczyścił Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Model niezły, tylko zdrapki słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi