Skocz do zawartości

Wspólne kotwicowisko Bytom 15-16.03.2014

witek@

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już pewnie zauważyliście padły tu na forum poważne deklaracje dotyczące tegorocznych zawodów w Bytomiu.

W kuluarach wysyłając PW oraz częściowo w temacie Blacmana padł pomysł aby oprócz wspólnego uczestnictwa w zawodach także wspólnie zorganizować nocleg.Z racji,że często padało zdanie na pw w stylu ..."poszukacje czegoś fajnego i taniego..."

Z doświadczenia wiem,że na tego typu forach i innych zbiorowych formach koegzystencji wirtualnej DEMOKRACJA się nie sprawdza ,za namową Marcina Rogzy wybraliśmy i już zarezerwowaliśmy miejsca w hotelu Bristol zlokalizowanym w samym centrum Bytomia.

Zamieszczam tu oficjalnie tą informację bo być może ktoś jeszcze z kolegów stoczniowców się wybiera na zawody i chciał by także w kuluarach się integrować

http://www.hotel-bristol.com.pl

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Można gdzieś dorwać regulamin/kategorie modelarskie tego festiwalu? Bo o ile nie na pewno nie uda mi się skończyć Garlanda, to może bym się z jakimiś figurantami zabrał

• Super Moderator
Można gdzieś dorwać regulamin/kategorie modelarskie tego festiwalu? Bo o ile nie na pewno nie uda mi się skończyć Garlanda, to może bym się z jakimiś figurantami zabrał
Oficjalny regulamin i możliwość zapisów już niedługo będą dostępne - sprawdzaj w odpowiednim wątku w dziale "Wydarzenia"...

Figuranci mile widziani i miejsce dla nich z pewnością będzie

• 2 weeks later...
Hehehe, wróciłem nie ma to jak 50 stopni różnicy. Czas na modelarstwo (oczywiście nocą, bo rodzinka, praca, etc..)

Nie Heheh tylko spowiadaj się tu czy już zarezerwowałeś pokój

• 4 weeks later...
Odliczanie coraz krótsze więc czas odświeżyć temat. Noclegujemy tylko z soboty na niedzielę czy wpadamy już w piątek?

Ja z soboty....

No ja raczej przycumuję w piątek wieczorem

Kurczę wydawało mi się, że wczoraj sie wpisałem a postu nie widzę :( otóż mam taką nieśmiałą wątpliwość, czy ktoś widział na żywo ten hotel? 2* to może być różnie! nie to żebym SPA wymagał ale żeby tragedii nie było.

Kurczę wydawało mi się, że wczoraj sie wpisałem a postu nie widzę :( otóż mam taką nieśmiałą wątpliwość, czy ktoś widział na żywo ten hotel? 2* to może być różnie! nie to żebym SPA wymagał ale żeby tragedii nie było.

Sheraton to nie jest to fakt.Ale podejrzewam,że w nocy pająki nie wciągną Cię za szafę Owszem może trąci troszkę myszką i trudno będzie pochwalić się na "fejsie" zajefajnym pokojem ale nie jedziemy tam na wczasy.Dla mnie ważniejsze,że kilka osób poznam osobiści i kilka zajefajnych modeli zobaczę na żywo.

Sheraton to nie jest to fakt.Ale podejrzewam,że w nocy pająki nie wciągną Cię za szafę Owszem może trąci troszkę myszką i trudno będzie pochwalić się na "fejsie" zajefajnym pokojem ale nie jedziemy tam na wczasy.Dla mnie ważniejsze,że kilka osób poznam osobiści i kilka zajefajnych modeli zobaczę na żywo.

Hehe, nie no spoko, tylko widziałem już róóóóżżne hotele i wolę na zimne dmuchać niż się z jakimiś insektoidami w nocy ścigać.

Spiton, a ty od piątku jesteś?