spiton Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Sheraton to nie jest to fakt.Ale podejrzewam,że w nocy pająki nie wciągną Cię za szafę Owszem może trąci troszkę myszką i trudno będzie pochwalić się na "fejsie" zajefajnym pokojem ale nie jedziemy tam na wczasy.Dla mnie ważniejsze,że kilka osób poznam osobiści i kilka zajefajnych modeli zobaczę na żywo. Hehe, nie no spoko, tylko widziałem już róóóóżżne hotele i wolę na zimne dmuchać niż się z jakimiś insektoidami w nocy ścigać. Spiton, a ty od piątku jesteś? Jeszcze się nie zdecydowałem. Planowałem od soboty szczerze mówiąc. Ale sprawa jest otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Koledzy a może by jeszcze pohandlować na miejscu? Ja biorę zapasy z szafy do samochodu. Może komuś się coś spodoba. W rozliczeniu tylko inne modele:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 A tak w ogóle, to ktoś z Warszawy się wybiera? Bo pewnie autem będę jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Ja już zaczynam odliczać. Może stwórzmy jakąś listę kto będzie? I jakieś informacje żebyśmy się poznali 1.Ganjavir- Przemek (Hotel Bristol) Ubieram koszulkę Modelwork'a więc będę rozpoznawalny raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Się ostatni raz pytam. Jedzie ktoś z Warszawy? Ja będę czytał Times'a i miał różę w butonierce ;) Nosz k….. w tym Bristolu nie ma już pokoi wolnych. Kompletnie nie znam Bytomia gdzie się ulokować? Bo HRS mi Piekary Śląskie oferuje. Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Jak ja Wam zazdroszczę Nie dam rady przyjechać by z bliska podziwiać Waszych cudeniek Liczę przynajmniej na niewielką sesję zdjęciową Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Obiecuję posłać wszystkie moje zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Się ostatni raz pytam. Jedzie ktoś z Warszawy? Ja będę czytał Times'a i miał różę w butonierce ;) Nosz k….. w tym Bristolu nie ma już pokoi wolnych. Kompletnie nie znam Bytomia gdzie się ulokować? Bo HRS mi Piekary Śląskie oferuje. Help! http://www.bytom-model-festiwal.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=652&lang=pl Tutaj nic nie znalazłeś wolnego? Ajj niedopatrzenie. Proszę o połączenie postów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Zabieracie modele? Jak będziecie je transportować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 12 Marca 2014 Autor Share Napisano 12 Marca 2014 Zabieracie modele? Jak będziecie je transportować? W opakowaniach transportowych,wszystko dodatkowo obłożone "szmatami" i na wcisk spakowane w samochodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 W opakowaniach transportowychCzyli?Model na małej podstawce (krótszej i węższej od modelu) i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 12 Marca 2014 Autor Share Napisano 12 Marca 2014 W opakowaniach transportowychCzyli?Model na małej podstawce (krótszej i węższej od modelu) i co dalej? W zasadzie wykorzystuję w tym celu najtańsze skrzynki narzędziowe z castoramy ;-) natomiast modele w gablocie bez problemu transportują się w torbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 13 Marca 2014 A mnie nie będzie - choróbsko od długiego czasu nie chce się oderwać ode mnie i rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 A mnie nie będzie - choróbsko od długiego czasu nie chce się oderwać ode mnie i rodzinki Ehhhh za chwilę się okaże ,że z "naszej bajki" będę tylko ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 13 Marca 2014 A mnie nie będzie - choróbsko od długiego czasu nie chce się oderwać ode mnie i rodzinki Ehhhh za chwilę się okaże ,że z "naszej bajki" będę tylko ja.... Nie sądzę - wiem, że niektórzy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Panowie poproszę o zamieszczenie fotek, mnie również nie będzie(dyżur w pracy). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 A mnie nie będzie - choróbsko od długiego czasu nie chce się oderwać ode mnie i rodzinki Ehhhh za chwilę się okaże ,że z "naszej bajki" będę tylko ja.... Nie sądzę - wiem, że niektórzy będą Garść Gripexu i będziesz jutro "nówka sztuka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 O 6:30 wyjeżdżam z Bielska- Białej. Kogoś zgarnąć po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 A mnie nie będzie - choróbsko od długiego czasu nie chce się oderwać ode mnie i rodzinki jak by co Marcin - zapraszam - wyruszam ok 8:30 z Wilczyc pod Wrocławiem... jadę przez Swojczyce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 14 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Marca 2014 A mnie nie będzie - choróbsko od długiego czasu nie chce się oderwać ode mnie i rodzinki jak by co Marcin - zapraszam - wyruszam ok 8:30 z Wilczyc pod Wrocławiem... jadę przez Swojczyce... Dzięki, dzięki , ale gdyby tylko o mnie chodziło to sprawa byłaby prosta. Niestety mam jeszcze rodzinkę pochorowaną a to zmusza mnie do odpuszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Witam Panowie. Imprezka beze mnie. Muszę być w Wawie w niedziele rano, a jutro dopiero o 15.00 jestem wolny wiec wyjazd nie ma sensu. Nigdy sie nie wyrwę na taką imprezę :( bawciee sie dobrze i zapodajcie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Witam Panowie. Imprezka beze mnie. Muszę być w Wawie w niedziele rano, a jutro dopiero o 15.00 jestem wolny wiec wyjazd nie ma sensu. Nigdy sie nie wyrwę na taką imprezę :( bawciee sie dobrze i zapodajcie foty Szkoda, że nie zobaczymy się jutro. Zapraszam w zamian do Wrocławia - może tu się uda. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 14 Marca 2014 Autor Share Napisano 14 Marca 2014 Ehh Sotter...szkoda wielka....Ja już zrzuciłem kotwicę od 20 minut jestem w Bytomiu.Do zobaczenia jutro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 14 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 14 Marca 2014 Ehh Sotter...szkoda wielka....Ja już zrzuciłem kotwicę od 20 minut jestem w Bytomiu.Do zobaczenia jutro....Pozazdrościć Udanej imprezy, szczególnie jutro wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 14 Marca 2014 Autor Share Napisano 14 Marca 2014 Nawet nie wiesz jak ubolewam nad Twoją nieobecnością...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi