Skocz do zawartości

Wspólne kotwicowisko Bytom 15-16.03.2014

witek@

Rekomendowane odpowiedzi

Sheraton to nie jest to fakt.Ale podejrzewam,że w nocy pająki nie wciągną Cię za szafę Owszem może trąci troszkę myszką i trudno będzie pochwalić się na "fejsie" zajefajnym pokojem ale nie jedziemy tam na wczasy.Dla mnie ważniejsze,że kilka osób poznam osobiści i kilka zajefajnych modeli zobaczę na żywo.

Hehe, nie no spoko, tylko widziałem już róóóóżżne hotele i wolę na zimne dmuchać niż się z jakimiś insektoidami w nocy ścigać.

Spiton, a ty od piątku jesteś?

Jeszcze się nie zdecydowałem. Planowałem od soboty szczerze mówiąc. Ale sprawa jest otwarta.

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Się ostatni raz pytam. Jedzie ktoś z Warszawy?

Ja będę czytał Times'a i miał różę w butonierce ;)

Nosz k….. w tym Bristolu nie ma już pokoi wolnych. Kompletnie nie znam Bytomia gdzie się ulokować? Bo HRS mi Piekary Śląskie oferuje. Help!

Się ostatni raz pytam. Jedzie ktoś z Warszawy?

Ja będę czytał Times'a i miał różę w butonierce ;)

Nosz k….. w tym Bristolu nie ma już pokoi wolnych. Kompletnie nie znam Bytomia gdzie się ulokować? Bo HRS mi Piekary Śląskie oferuje. Help!

http://www.bytom-model-festiwal.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=652&lang=pl Tutaj nic nie znalazłeś wolnego?

Ajj niedopatrzenie. Proszę o połączenie postów....

Zabieracie modele? Jak będziecie je transportować?

W opakowaniach transportowych,wszystko dodatkowo obłożone "szmatami" i na wcisk spakowane w samochodzie...

W opakowaniach transportowych
Czyli?

Model na małej podstawce (krótszej i węższej od modelu) i co dalej?

W zasadzie wykorzystuję w tym celu najtańsze skrzynki narzędziowe z castoramy ;-)

natomiast modele w gablocie bez problemu transportują się w torbie...

A mnie nie będzie - choróbsko od długiego czasu nie chce się oderwać ode mnie i rodzinki

Ehhhh za chwilę się okaże ,że z "naszej bajki" będę tylko ja....

A mnie nie będzie - choróbsko od długiego czasu nie chce się oderwać ode mnie i rodzinki

Ehhhh za chwilę się okaże ,że z "naszej bajki" będę tylko ja....

Nie sądzę - wiem, że niektórzy będą

Garść Gripexu i będziesz jutro "nówka sztuka"

• Super Moderator

jak by co Marcin - zapraszam - wyruszam ok 8:30 z Wilczyc pod Wrocławiem... jadę przez Swojczyce...

Dzięki, dzięki , ale gdyby tylko o mnie chodziło to sprawa byłaby prosta. Niestety mam jeszcze rodzinkę pochorowaną a to zmusza mnie do odpuszczenia

Witam Panowie. Imprezka beze mnie. Muszę być w Wawie w niedziele rano, a jutro dopiero o 15.00 jestem wolny wiec wyjazd nie ma sensu. Nigdy sie nie wyrwę na taką imprezę :( bawciee sie dobrze i zapodajcie foty

Witam Panowie. Imprezka beze mnie. Muszę być w Wawie w niedziele rano, a jutro dopiero o 15.00 jestem wolny wiec wyjazd nie ma sensu. Nigdy sie nie wyrwę na taką imprezę :( bawciee sie dobrze i zapodajcie foty

Szkoda, że nie zobaczymy się jutro. Zapraszam w zamian do Wrocławia - może tu się uda.

Pozdrawiam,

Marek