athlon5 Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Witam po długiej przerwie:) To że nic nie wystawiam nie znaczy że nic nie robię ,ale nie to forum nigdy nie przepadało za moimi wystawami więc robię to rzadko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Według mnie bardzo ładny. Jaka skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Model bardzo ładny, tylko tankista jakiś taki biedniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2014 chudziutki jak autor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 chudziutki jak autor Bez przesady. Figsy to trudna sztuka i sam nie robię najlepszych. Ale tu chodziło mi raczej o budowę "ciała" samej figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 podoba mi się, nie jest totalnie "uświniony", może dałbym jeszcze troszeczkę kurzu. Kamuflaż malowałeś "z ręki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Fajnie wyszedł... Trał bardzo dobry... Figurka nie najgorsza... Ważne, że kolejny nie drugowojenny zatopiony w błocie zwierz na forum! Podoba się i oby więcej takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Bardzo ładny modelik, wszystko fajne i brudzenie bez przegięć. Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2014 chudziutki jak autor . Ale tu chodziło mi raczej o budowę "ciała" samej figurki. Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi