krzysztof66 Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Witam po dłuższej nieobecności na forum przedstawiam swój kolejny czołg.Sam model to tamiya prosto z pudełka plus lufa RB i grile z edka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Czysty i schludny, ale i tak mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 I tak trzymać! Zwraca uwagę modulacja kolorów i oszczędnie dawkowane ślady eksploatacji w wersji "nie wrak"... Gratuluję! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Fajny, podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Krzysiek... Moje zdanie znasz. Zdjęcie nie oddaje tego, czym model jest w rzeczywistości. Fajnie wyszedł Ci teciak. Czekam na Twoją sowiecką Wołnę. Pozdrawiam Maciej BUDYŃ Bedyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Bardzo dziękuję za pozytywne przyjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Zawsze mi się podobała ta "forteca". Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Gratulacje .Super pomalowany i z wyczuciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Hehe, zawsze mnie ciekawiła ta wersja Tetki i świetnie Ci wyszła gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Bardzo ładny aż nawet trochę za w oryginale były strasznie hmmmmmmmm ......... "niedokładnie " zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonofpaindm7R Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 bardzo dobrze wyszlo@ : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi