Konrad C Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 W przyszłym tygodniu, jak tylko zamówię resztę gratków i farby. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam! Trochę mnie tutaj nie było ale pora coś robić. Jak widać mój czoŁK dostał czarny podkład a na to bardzo ciemną farbę OD. Farba ta stanowi bazę dla Pactry A88 i w dalszych etapach jeszcze wiele się zmieni. W przygotowaniu mam także sporo bambetli i resztę detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 No dobrze że jesteś. Fajny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 o, jadnak sprawa żyje oby i Staghound ożył ładnie psiknięty Churchill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Ostateczna wersja malowania, czas na lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Maja 2014 Autor Share Napisano 2 Maja 2014 Zacząłem zabawę z olejami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Niezły wstęp do dalszego brudzenia... Kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi